Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
toti care au dat anul trecut la barou si la inm au spus ca trebuie minim 30 de minute sa treci raspunsurile pe curat(sa colorezi bulinutele),asa ca fiti atenti cum va gestionati timpul.in principiu trebuie sa ajunga pentru ca daca esti pregatit in ~90 de minute termini grilele sigur
referitor la ce a spus madalenna,eu astept sa treaca,nu mai am rabdare :)
iti poti lua foaia cu subiectele dar nu mai tin minte exact ce spuneau prietenii in legatura cu momentul cand o poti lua.ceva de genul cu 3 ore cum ai spus tu.este f important sa o iei pentru ca altfel nu te poti verifica la barem sa vezi ce ai facut pentru ca nu ai ciorna(cel putin la cj) si atunci "ciorna" e de fapt foaia cu grilele enuntate
in banii care ii dam puteau sa ne dea pe langa apa si pixuri si o foaie,ce dracu'.e 10 lei un top de 500 pagini
E bine ca poti lua foaia cu subiectele pentru ca intradevar asa te poti verifica..si cred ca e important la grila pentru ca in functie de asta stii ce faci in zilele urmatoare ...te pregatesti sau nu de proba urmatoare ..:)
Ziua buna tuturor.Ma pregatesc si eu pentru examenul din octombrie.Am mai dat si anul trecut si am picat din vina mea si nu acuz pe nimeni pentru asta.Grilele au fost usoare si se putea lua 7 lejer.Am gresit exact la ceea ce a fost mai usor pt ca nu am acordat suficienta importanta si asta s-a vazut in rezultatul final.Pot sa va recomand,cu permisiunea voastra,sa acordati atentie maxima tuturor grilelor nu numai celor care vi se par mai dificile.Am fost foarte multi si am stat unul langa altul.Numerotarea se face de la 1 la 4.Inainte sa intrati trebuie sa retineti numarul de ordine scris pe foaia afisata pe usa de la sala unde sustineti examenul.Acelasi numar il veti gasi pe banca si asa stiti unde sa va asezati.Ne-au dat cate un pix si o sticla cu apa.Veti avea pe langa voi fel si fel de persoane si veti auzi cat de mult s-a pregatit x sau y,ca facultatea facuta la privat nu valoreaza cat cea de la stat...multe rautati.Nu bagati in seama pt ca va demoralizeaza.Am vazut in lista finala rezultatele comentatorilor...E inutil sa va mai spun care au fost.Cred ca nu strica putina modestie si bun simt.Pana la urma nu concuram pe locuri.Asta a fost umila mea parere.Va urez din suflet multa bafta la examen.E un examen greu dau nu imposibil.O zi buna tuturor.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)