Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Multumim mikaela! Sa stii ca ai dreptate la faza cu grilele usoare...eu am observat ca de multe ori gresesc la cele usoare pentru ca ma grabesc si nu le citesc cu atentie . Cred grilele aparent usoare ascund capcanele :)
Dragi colegi de"suferinta"eu am dat anul trecut la centrul de la Iasi.Exceptand faptul ca aducerea subiectelor a fost intarziata destul de mult,examenul in sine a fost accesibil pt 70 de pct(cine a invatat temeinic nu cred ca a avut probleme).
Va sugerez sa aveti mare grija la "umplerea"cerculetelor de pe foaia cu raspunsuri,eu am facut 50 de pct insa la transcriere am depasit spatiul de umplere la 3 grile si uite asa am avut in final 47.
Nu vreau sa fiu rautacios,am tot ciiti pe forumul acesta si raman surpins cum unele persoane cu mai putin de o luna pana in examen inca mai au nelamuriri privitoare la ce si cum sa invete...inevitabil,ca si pe alte forumuri mai sunt si minti luminate care invata 12 ore pe zi(este imposibil sa ai o asa capacitate de a invata).
Din curiozitate va puteti uita putin pe forumul dedicat admiteriila INM din vara aceasta sa vedeti ca acolo se dezbat o sumedenie de grile si spete nicidecum intrebari interminabile despre emotii,tematica,coli de hartie,orica in afara de ce e constructiv.
Succes tuturor si scz daca am fost prea critic.Spor la invatat!
Nu pot fi de acord cu tine in totalitate...
Faptul ca stai pe forum si dezbati niste grile sau spete nu te ajuta foarte mult pentru ca pierzi timp pretios pe care il poti folosi repetand . Intrebarea mea e cati din cei care au stat pe forum si au dezbatut astfel de grile sau spete au si luat examenul? Cred ca 10%...maxim...
Nu poti dezbate decat lucrurile controversate iar unde lucrurile sunt clare nu poti face altceva decat sa le inveti asa cum sunt ele . Faptul ca unii pot sta sa invete 12 ore nu mi se pare ceva iesit din comun....a invatat inseamna de fapt a repeta..."repetitia e mama invataturii".
Consider ca fiecare isi gestioneaza singur si in cunostinta de cauza ce sa invete, cum sa invete, cat sa invete. Sfaturile celor care au mai trecut prin acest examen sunt valoroase, sunt acele "secrete" care te ajuta sa iei examenul daca nu esti deloc familiarizat cu acest tip de examen.
Eu le multumesc celor care au fost draguti si au impartasit cateva sfaturi si au pus accent pe modalitatea de abordare a grilelor si importanta bulinutelor facute corect.
Daca tu crezi ca un om poate procesa informatia astfel cat sa o si memoree in mare parte lecturand 12 h pe zi eu nu mai am nimic de spus...daca tu zici ca "repetitia e mama invataturii"as alatura acestei sintagme si faptul ca"nu neaparat ce e mult e si bun".
Cu siguranta persoanele active de pe forumul INM au o promovabilitate mai mare de 10%.
Consider ca decat intrebari despre tematica si alte chestii deja tardive mult mai constructive ar fi fost diverse grila sau spete..in fine fiecare face cum crede.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)