avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Imi aduc aminte de cele spuse (pe forum) de una dintre persoanele care au promovat examenul la INM anul acesta..si spunea ceva de genu "in ultimele 3 saptamani am stat si am invatat pana imi venea sa vomit de oboseala" ...., presupun ca nu ii venea sa vomite de oboseala in 2-3 ore de lectura... Desigur ca nu toti putem face asta si cred ca nici nu e indicat pentru sanatatea noastra dar in acelasi timp nu inseamna ca nimeni nu poate sta 12 ore sa citeasca ,sa repete , sa faca grile, etc.
Poate pentru multi lucrurile astea nu par credibile dar cei care au ambitie o pot face si fara sa fie nevoie sa-i creada cineva.
marius cine de aici crezi ca invata un numar de "x"-ore ca sa vada ce spun prietenii de el?toti care invata pentru examen,invata cat cred ei ca este necesar.un prieten de al meu in ultimele 3 saptamani inainte de inm dormea 5 ore pe noapte.de la 1 la 6 in rest invatat.oricum normal ca ti se pare incredibil din moment ce ai fost asa aproape sa iei examenul facand 50 de grile.inca putin si faceai 100+la scris chiar nu cred ca era o problema pt tine...

p.s. :ultimul mesaj pe tema asta
frate ce aveti, fiecare are stilul lui de a invata, nu exista o reteta.
oricum, m-am sesizat si eu cand a zis colegul trei luni 12 ore/zi.....ajungeam la nebuni
Pt mine 50 pct pt prima oara cand am participat,abia iesit din facultate a fost multumitor.Iti urez sincer sa faci un punctaj cat mai bun iar referitor la orele de invatat, voi pune punct.
Bafta tuturor!
porcul a scris:n
nmarius cine de aici crezi ca invata un numar de \"x\"-ore ca sa vada ce spun prietenii de el?toti care invata pentru examen,invata cat cred ei ca este necesar.un prieten de al meu in ultimele 3 saptamani inainte de inm dormea 5 ore pe noapte.de la 1 la 6 in rest invatat.oricum normal ca ti se pare incredibil din moment ce ai fost asa aproape sa iei examenul facand 50 de grile.inca putin si faceai 100+la scris chiar nu cred ca era o problema pt tine...nnnp.s. :ultimul mesaj pe tema astan
nn

Stimate porcule,

Intrucat nu ai suficienta decenta sa faci uz de numele tau real, te-as ruga sa fii mai putin acid si ironic la adresa unui individ care nu a facut altceva decat sa va aminteasca pt. ce a fost deschis acest topic, respectiv sa va impartaseasca experienta lui cu privire la examen.
Ar fi cazul ca cei care au nelamuriri cu privire la organizarea si desfasurarea examenului, sa citeasca`n .... hotararea!!!!

P.S.: sper ca printre cei care invata 12 h pe zi nu se regasesc si alte "animale" care folosesc "de" cand este necesar un "despre".

Succes!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)