porcul a scris:n
nmarius cine de aici crezi ca invata un numar de \"x\"-ore ca sa vada ce spun prietenii de el?toti care invata pentru examen,invata cat cred ei ca este necesar.un prieten de al meu in ultimele 3 saptamani inainte de inm dormea 5 ore pe noapte.de la 1 la 6 in rest invatat.oricum normal ca ti se pare incredibil din moment ce ai fost asa aproape sa iei examenul facand 50 de grile.inca putin si faceai 100+la scris chiar nu cred ca era o problema pt tine...nnnp.s. :ultimul mesaj pe tema astan
nn
Stimate porcule,
Intrucat nu ai suficienta decenta sa faci uz de numele tau real, te-as ruga sa fii mai putin acid si ironic la adresa unui individ care nu a facut altceva decat sa va aminteasca pt. ce a fost deschis acest topic, respectiv sa va impartaseasca experienta lui cu privire la examen.
Ar fi cazul ca cei care au nelamuriri cu privire la organizarea si desfasurarea examenului, sa citeasca`n .... hotararea!!!!
P.S.: sper ca printre cei care invata 12 h pe zi nu se regasesc si alte "animale" care folosesc "de" cand este necesar un "despre".
Succes!