avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
SI in aceste conditii tu vrei sa intri in barou? Imi pare rau, dar trebuie sa stii limba romana pt asta, inainte de a sti drept....simluk a scris:

justice85 a scris:

Inainte sa iti poti permite luxul de a minimaliza si evalua dificultatea unei grile ar trebui sa consulti cu multa seriozitate DEX-ul lb. romane. (aveai, treceai... se scriu fara cratima). mult respect

1-mi-am spus parerea mea in legatura cu grila
2-nu prea am avut timp sa consult dex-ul pt ca io in timp ce face-am facultatea mai si lucram,abia aveam timp sa citesc cat sa iau examenele, nu am avut pretentia sa ma ridic la nivelul vostru de intelectualitate.

da asa e asa stiam si eu ca inscrisurile sunt probe....(procesele verbale in caz) mi se pare foarte logica treaba.....si nu mai fiti asa rai mai! nimeni nu e perfect! important e ca-si da silinta si vrea ceva de la viata! multa bafta simluk nu te descuraja! perseverenta e cheia succesului si nu mai pune la suflet ce zice x y z...ca nu se merita...tu esti unul/una ei sunt 100000000 crezi ca ai vreo sansa? asa ca capu sus...lumea e plina de din astia care mai de care ...care vor sa te afunde...trebuie sa lupti cu desavarsire ptr a fi cineva.mai ales in RRomania....numa bine!

Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
nae2012, utilizator
ancamoon, multumesc de raspuns - scurt si la obiect:). In nelinistea mea, am mai cautat si eu azi noapte:)), si am vazut ca in cod scrie clar. Greseala mea ca am invatat doar dupa Udroiu, fara cod; si, intr-adevar, am mai constatat aseara si alte inadvertente...ma gandesc ca pt. sinteze sa reiau codul:-/ ;tu din ce inveti?
Face cineva contestatii?
elena999, utilizator
Buna ziua...si FELICITARI celor care au trecut cu bine de aceasta proba !!!
Din pacate eu fac parte dintre cei care nu au trecut de aceasta proba....nu inteleg ce mi s-a intamplat ieri(este adevarat ca mi-a fost rau ,dar nu vreau sa insist pe acest fapt ca se poate intelege ca vreau sa ma victimizez si-apoi cred ca nu sunt singura....e normal ....poate din cauza emotiilor...nu mai zic ca acasa n-am avut liniste nici macar o zi in perioada in care am invatat),punctajul meu e de-a dreptul UMILITOR la cat am invatat(din noiembrie )....eu chiar sunt o persoana constiincioasa,responsabila....Nu inteleg ,unde am gresit???Am gresit ca de exemplu la o materie sa zicem, am invatat dupa aproape toti autorii care i-am gasit eu.La penal am invatat dupa Neagu,Udroiu etc.......In acest moment ...ceea ce cred... e ca am gresit modul in care am invatat eu...sau poate (imi spunea cineva )ca trebuia sa iau si niste vitamine???Sunt intoarsa pe dos,ma simt ca o...repetenta#-oMi-e atat de rusine de cei din jurul meu ca nici nu-mi vine sa mai ies din casa...
Fac un apel (mai ales catre cei care au luat ),va rog din suflet ,dati-mi un sfat ...o idee ceva in legatura cu invatatul...ca nu vreau sa ma las.....va rog.....Stie cineva..examenul la anu' se va da tot in octombrie sau in februarie...?.
solomon_bc, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)