solomon_bc a scris:
Buna ziua...si FELICITARI celor care au trecut cu bine de aceasta proba !!!
Din pacate eu fac parte dintre cei care nu au trecut de aceasta proba....nu inteleg ce mi s-a intamplat ieri(este adevarat ca mi-a fost rau ,dar nu vreau sa insist pe acest fapt ca se poate intelege ca vreau sa ma victimizez si-apoi cred ca nu sunt singura....e normal ....poate din cauza emotiilor...nu mai zic ca acasa n-am avut liniste nici macar o zi in perioada in care am invatat),punctajul meu e de-a dreptul UMILITOR la cat am invatat(din noiembrie )....eu chiar sunt o persoana constiincioasa,responsabila....Nu inteleg ,unde am gresit???Am gresit ca de exemplu la o materie sa zicem, am invatat dupa aproape toti autorii care i-am gasit eu.La penal am invatat dupa Neagu,Udroiu etc.......In acest moment ...ceea ce cred... e ca am gresit modul in care am invatat eu...sau poate (imi spunea cineva )ca trebuia sa iau si niste vitamine???Sunt intoarsa pe dos,ma simt ca o...repetenta#-oMi-e atat de rusine de cei din jurul meu ca nici nu-mi vine sa mai ies din casa...
Fac un apel (mai ales catre cei care au luat ),va rog din suflet ,dati-mi un sfat ...o idee ceva in legatura cu invatatul...ca nu vreau sa ma las.....va rog.....Stie cineva..examenul la anu' se va da tot in octombrie sau in februarie...?.
Nu trebuie sa fi atat de dezamagita , si eu sunt in aceeasi situatie, am invatat si am picat, nu trebuie sa-ti fie rusine de nimeni, este un examen greu, si asta chiar cred ca a fost cel mai greu examen din ultimii 10 ani din Barou, grilele au fost foarte grele, gandeste-te ca cei care au luat au avut pur si simplu noroc, dar in mod sigur la sinteze nu va mai fi vorba de noroc, acolo se face cu adevarat diferenta, vei vedea , iar referitor la tactica de invatat, nu te lua dupa sfaturi, pt ca fiecare are tactica lui , este ceva pur personal, dar sigur te poti ajuta cu ceva vitamine, lecitina luata din timp, intreaba un medic cel mai bine, fruntea sus si spune-ti ca data viitoare te vei pregati mai bine si vei trece examenul, in mod sigur si tu si eu si toti cei care am picat nu am invatat suficient, asta e , succes si multa liniste iti doresc!