Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 luni.Din 12-05-2008 mi-am reluat activitatea dar pana in prezent am doar 5 luni de cotizare.As vrea sa stiu daca pot lucra pana in luna a 8-a de sarcina ,si dupa aceasta perioada sa beneficiez de cele 126 zile.?
Am lucrat din 1 mai 2007 pana in 5 iulie 2008 la o firma, dupa care din 1 august 2008 si pana in prezent lucrez la alta firma. Sunt insarcinata in prima luna si dupa calcule ar trebui sa nasc in iunie 2009. Voi putea beneficia de CIC in situatia in care am o intrerupere din 05.07-01.08.2008 ?
Va multumesc anticipat.
In cazul in care este la al doilea concediu de crestere al copilului si a trecut de la primul la al doilea inainte de terminarea celor 2 ani (de la primul copil), iar inainte de a naste primul copil ,avea 2 job-uri, unul trecut in cartea de munca ,iar al doilea cu contract de munca cu cumul de functii , beneficiaza de 85 % din cele doua contracte ?
Buna ziua , va rog mult daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarea problema:beneficiez de optiunea 85% din veniturile pe ultimele 12 luni si in cazul in care a 12-a luna am fost tot in CIC pt primul copil.