avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exmatriculat aiurea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exmatriculat aiurea

Buna ziua. Imi cer scuze daca am postat gresit... nu stiu unde se incadreaza problema mea. Rog moderatorii sa mute acest topic daca nu e locul lui aici.

Pana in ianuarie 2008 am fost doctorand in ASE, anul II. In primul an am fost inscris la forma de invatamant cu taxa. Din al doilea am fost trecut la buget, deoarece media mea a fost a patra.
Acum in septembrie trebuia sa sustin proiectul intermediar de cercetare.
Am descoperit cu stupoare ca am fost exmatriculat in ianuarie pe motiv ca nu am platit taxa.:((
Considerand ca este o greseala birocratica, am pastrat legatura (doar verbal) cu secretariatul unde am fost asigurat ca problema se va rezolva printr-o decizie a senatului academiei prin care se va anula exmatricularea.
Acum dupa doua saptamani, descopar ca secretara de an e un pic descumpanita deoarece seful scolii doctorale i-a replicat ceva de genul: nu e o graba...=D>
La sfarsitul saptamanii se termina perioada evaluarii orale a proiectelor iar eu nu pot fi programat pentru sustinere. Profesorul meu nu vrea sa se bage...ceea ce e naspa rau...daca profu' nu sustine doctorandul...atunci dotorandul e cam terminat.

Acum vreo 8 ani m-am angajat in ASE, am predat 3 ani, am plecat din cauza atmosferei de c... de acolo. Practic lucrurile sunt conduse de oameni de tipul brigadierului de prin anii 60-70. Oameni badarani, abuzivi a caror principala grija este sa-si sape colegii, in special pe cei cu potential. Se hranesc cu durerea provocata prin badaranie studentilor si colegilor tineri, prea mici ca sa se poata apara. Acum dupa 8 ani, trecand pe acolo descopar ca i-au terminat pe toti fostii mei colegi mici lipsiti de spate...Practic se mentin la putere folosind tinerii vreo 2-4 ani, dupa care ii schimba ca pe bateriile uzate. Nu-i lasa pe tineri sa progreseze...le e teama.
Cand m-am inscris la scoala doctorala, m-am uitat sa vad cine face parte din colectiv tocmai ca sa ma asigur ca nu dau de fostii mei colegi, in special de vreo doi in care am toata increderea ca sunt rautaciosi in mod visceral.
Acu' au avut loc schimbari la conducerea scolii doctorale si ... bafta mea... unul din cei doi e seful scolii acum.

In concluzie e posibil sa fie doar o greseala birocratica, sau una provocata intentionat. La sapaturi de genul asta se pricep ei cel mai bine...furat din salariu, ore trecute pe stat altuia dar tinute de un fraier mic..., materiale furate de la cei mici si publicate sub numele profului, etc, etc.

Am pierdut 4000 Ron (anul I), dat afara abuziv, nici macar nu m-au anuntat, timp pierdut, materii grele invatate, absolvit anul I cu una din cele mai mari medii...#-o

Ce-ati face in locul meu ?

Eu personal mi-as dori sa-i dau in judecata, sa-mi dea banii inapoi, eventual ceva despagubiri ca mi-am pierdut vremea si nervii aiurea doi ani, despagubiri morale si cu banii castigati sa m-apuc de-o scoala mai serioasa, ceva MBA eventual.
Nu am la mana nici un fel de acte... comunicarea se face prin intermediul unui site. Totusi banuiesc ca exista decizii ale senatului, cataloage...doar ca eu n-am acces la aceste documente.
Cel mai recent răspuns: AndrewD , utilizator 12:54, 30 Septembrie 2008
AndrewD a scris:


In concluzie: Nu mi-ati inteles modul de gandire...multe simplificari eronate, presupuneri si rastalmaciri... n-au legatura cu ce gandesc eu.

RESPECT PE TOATA LUMEA, PANA LA PROBA CONTRARIE.

Cu respect.

Faceti presupuneri prea multe despre cat si ce intelegem din ce citim si atitudinea asa cu " respectul pana la proba contrarie" este jignitoare.
Ati apelat la cunostintele noaste juridice sa va rezolvati o problema, v-am indrumat si acum ce faceti?
Pentru alte discutii exista o sectiune separata, incercati sa folositi " DISCUTII LIBERE"
Aveti dreptate. Rog moderatorii sa-l mute, eventual sa-l inchida. Nu duce nicaieri. N-am nici cea mai mica intentie sa jignesc pe nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)
Traducerea cãrþilor de cãtre studenþi - pot sã dau în judecatã profesorul care îmi impune activitãþi ce nu sunt cuprinse în atribuþiile studentului? Savater Savater BUNA ZIUA, AM O DILEMA MARE! STUSIEZ LA O FACULTATE TEHNICA DIN IASI, MASTERAND IN ANUL 2, PROFESORUL DE LA O ANUME DISCIPLINA MI-A IMPUS CA PENTRU A PROMOVA ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare facultate Dumi13 Dumi13 Ma puteți ajuta cu o informație, va rog? Este vorba despre un student care a absolvit 3 ani de facultate, promovând toate examenele in cei trei ani, fara ... (vezi toată discuția)