@
macovei2000 a scris:
tu ai facut vreodata plangere in paralel la CEDO?
@
ragaliemariana a scris:
mi se cam pare ca nu trebuia sa ancheteze PACB ci DNA, sunt chestii de competenta sau poate mai bine zis de incompetenta, asa cum am precizat intr-un raspuns anterior. dar din pacate marele alin popescu a preferat sa imi stearga TOT mesajul respectiv.
reiterez, pentru infractiunile prev.de art.13/2 din Legea 78/2000 coroborate cu abuz in serviciu art 246 Cp, revine competenta efectuarii urmaririi penale de catre Directia Nationala Anticoruptie, conform art.13 din OUG nr. 43/2002.
Deci daca mai ai cazul deschis poti sa invoci treaba asta. Daca nu mai ai cazul deschis si nu ai intrat in prescriptie, formuleaza o alta plangere penala, de data asta mai corecta si catre DNA. si poti sa ii bagi in oala si pe procurorii de la PCAB care ti-au anchetat anterior cazul. :)
Referitor la "rezolutia care ti se va da in termen de 30 zile ,Contestatie la Prim Procuror Parchet de pe langa Curtea de Apel si ultimul pas tot la 30 zile de la rapuns la Curtea de Apel." Din pacate am facut contestatie la prim procurorul din cadrul aceluiasi parchet, iar acesta trebuia sa isi decline competenta, dar a preferat sa dea dovada de rea-credinta si de rea-vointa si sa mi-o respinge invocand niste mizerii...
pe avocati nici nu trebuia sa ii vada magistratii, te puteau ghida frumos din umbra... dar cum in tara asta sunt numai papagali, au preferat sa nu se bage...