@freeelis
Of! :(
Acum vedeti de ce am propus eu acum un an, fara succes, infiintarea a doua forumuri de proceduri?
Asta nu este discutie pentru forumul Dreptul muncii. Eu zic "nu se poate", dvs. ziceti "ba se poate" iar utilizatorul s-a suparat pe noi si nu stiu ce a inteles. Aici era utila o a treia interventie, a unei persoane care stie procedura civila, dar cei care stiu procedura civila nu scriu de regula in forumul Dreptul muncii (participantii la prezenta discutie se exclud).
Ati scris:
Nu este vorba despre motivarea recursului, ci de adaugarea unui motiv de recurs...
Cum am mai spus in mesajul anterior, termenul de motivare a recursului este un termen legal imperativ. Asta inseamna ca, in acel termen, recurentul trebuie sa prezinte
toate motivele de nelegalitate pe care se intemeiaza recursul. Nicio instanta de recurs nu va admite recurentilor sa vina cu noi motive de recurs dupa trei luni de la expirarea unui termen a carui nerespectare atrage sanctiunea decaderii.
Eu ma opresc aici, nu mai am argumente. :bow:
@david - adrian1
O hotarare judecatoreasca pronuntata in recurs nu poate fi atacata cu recurs. Daca o atacati cu recurs, acesta va fi respins ca inadmisibil.
Contestatia in anulare si revizuirea se exercita numai pentru motivele strict si limitativ prevazute la art. 317, art. 318 si art. 322 Cod procedura civila (de exemplu nu ati fost legal citat pentru ziua cand s-a judecat cauza, instanta nu s-a pronuntat pe unul din motivele de recurs etc.).
Depinde de la caz la caz, adica de la hotarare judecatoreasca la hotarare judecatoreasca. Cert este ca nu mai puteti reitera, intr-o eventuala contestatie in anulare sau in revizuire, chestiuni legate de fondul pricinii.