eu mi-am facut stagiu in Bucuresti, in functie de repartitie.
e cam imposibil sa o faci in totalitate in localitatea de domiciliu, din motive leste de inteles, citez : '' PROGRAMUL DE PRACTICA AL AUDITORILOR DE ANUL II
Incepind cu anul 2002 practica auditorilor de justitie este organizata tematic si pe etape bine determinate. Fiecare etapa de practica se finalizeaza cu o evaluare a cunostintelor dobandite in perioada respectiva.
Etapele de practica cuprind stagii in cadrul serviciilor auxiliare, stagii la instante si parchete (cauze civile si penale), stagiii la instante si parchete (
cauze comerciale si de contencios administrativ), documentare la Curtea de Conturi si Curtea Constitutionala, biroul unui judecator sindic, sectiile pentru litigii de munca, locuri de detentie preventiva si penitenciare, precum si la
Institutul National de Medicina Legala, Consiliul Concurentei, Directia pentru Protectia Copilului. De asemenea, auditorii de anul II efectueaza stagii de pregatire la
Serviciul Agentului Guvernamental din Ministerul Afacerilor Externe, în cadrul birourilor notariale sau a cabinetelor de avocatura, în cadrul sectiilor de politie si a Administratia Nationala a Penitenciarelor.
Auditorii de justitie au un rol activ in tot cursul stagiului pe care il efectueaza in cadrul instantelor sau parchetelor si beneficiaza de sprijinul si indrumarea tutorilor de practica in intelegerea si rezolvarea problemelor care apar in cadrul activitatii pe care o desfasoara. ''
in cazul in care doresti, din curiozitate sau inters, sa vizualizezi un program de stagiu din INM u can go click here :
[ link extern ]