Buna seara,duminica noapte am fost oprit de politie si mi s-a gasit o alcoolemie de 0.47 in aerul expirat.Imi poate spune cineva exact ce se poate intampla?Si daca imi face dosar penal,in ce timp se prescrie fapta?
daca nu aveti antecedente sigur veti primi cu suspendare!in toate situatiile in care veti fi cndamnat vi se v a anula permisul si veti face scoala,examen dupa 1 an de la sentinta definitiva asa ca faceti tot posibilul sa nu ajungeti acolo ca 1 an inseamna de fapt cel putin 2 asa ca angajati un avocat recomandat pe infractiuni rutiere sa studieze cazul
antecedente nu am,de consumat nu am consumat mult,doar un pahar de vin si o bere,dar am suflat in etilotest cam la 10 minute dupa ce am baut.si am baut cam in interval de 4 ore.
citeste povestea mea si poate te poti lega de ceva....daca suflii la scurt timp dupa ce ai consumat in etilotest va fi mare concentratia dar nu avei cum cu o bere si un pahar de vin consumate in 4 ore sa ti iasa 0,47 poate consumate cu 30-40 de min. maxim sincer!!!!!!!!!!!!;)