avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Buna seara,duminica noapte am fost oprit de politie si mi s-a gasit o alcoolemie de 0.47 in aerul expirat.Imi poate spune cineva exact ce se poate intampla?Si daca imi face dosar penal,in ce timp se prescrie fapta?
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 21:01, 18 Noiembrie 2011
va multumesc pentru raspunsuri pana acum.as vrea sa mai stiu ce sanctiuni se dau in astfel de cazuri?amenda,inchisoare?
daca nu aveti antecedente sigur veti primi cu suspendare!in toate situatiile in care veti fi cndamnat vi se v a anula permisul si veti face scoala,examen dupa 1 an de la sentinta definitiva asa ca faceti tot posibilul sa nu ajungeti acolo ca 1 an inseamna de fapt cel putin 2 asa ca angajati un avocat recomandat pe infractiuni rutiere sa studieze cazul
0,47 nu nu reflecta exact alcoolul din sange ,nu i adevarat ca i dublu ,conteza mult ce ati consumat ,cat si cand
antecedente nu am,de consumat nu am consumat mult,doar un pahar de vin si o bere,dar am suflat in etilotest cam la 10 minute dupa ce am baut.si am baut cam in interval de 4 ore.
citeste povestea mea si poate te poti lega de ceva....daca suflii la scurt timp dupa ce ai consumat in etilotest va fi mare concentratia dar nu avei cum cu o bere si un pahar de vin consumate in 4 ore sa ti iasa 0,47 poate consumate cu 30-40 de min. maxim sincer!!!!!!!!!!!!;)

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan Iceangel Iceangel Buna ziua, Din pacate, aseara a fost momentul in care si eu mi-am invatat lectia, dupa ce bei, nu te urci la volan. Am fost oprit in jurul orei 2 30 de ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie ContSters233244 ContSters233244 Buna ziua am si o problema..#-o,acum 4 seri am fost si eu oprit de un echipaj de politie,ma`ntorceam de la chindie,precizes k nu am baut decat 4 pahare cu bere ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt alcool la volan aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa buna ziua ma numesc enache am o problema foarte mare sunt disperat ,am fost oprit de un echipaj de politie :( si mau pus sa suflu in etilotest si mia iesit ... (vezi toată discuția)