geo_geo a scris:
Am inteles =D>,cu speranta ca nu va plictisesc,as face niste precizari:fapta a fost premeditata de catre cei doi,am fost asteptat in fata imobilului si lovit.De aceea va intreb-
oare nu sunt circumstante agravante,daca le da cu suspendare s-ar putea sa mai incerce nu:-/ ori in ce consta tentativa de omor,daca ma lovea in spate sau la picioare ,burta ,stiu eu ca sa ma sperie intelegeam dar m-a lovit direct in cap
Daca le da cu suspendare si incearca sa va mai faca ceva, se va revoca suspendarea si vor executa pedeapsa in inchisoare, se va adauga si noua pedeapsa pt noua infractiune plus un spor, astfel nu vor mai iesi prea curand din inchisoare. Suspendarea conditionata are niste condictii foarte stricte si nerespectarea vreunei conditii duce la revocare si executarea pedepsei in detentie.
Asteptati certificatul medico-legal sa vedeti ce scrie in el si apoi incadrarea facuta de procuror. Pt tentativa se au in vedere mai multi factori, zona vizata, obiectul folosit, intensitatea loviturii, intentia faptuitorilor, etc.
Am inteles ca aveti o hotarare judecatoreasca pe care trebuie sa o executati silit.
Executorul se plateste si nu o taxa la judecatorie.
Legalizarea hotararii si investirea cu formula executorie costa cativa lei.Aceaste taxe trebuie platite,este adevarat.
Domnule avocat, confundati speta. Domnul nu are o hotarare judecatoreasca si nu are nevoie de investire cu formula executorie.
A fost lovit de niste indivizi si a facut plangere penala.