Buna ziua,
M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere.
Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit nivel de pregatire.
Va multumesc anticipat pentru timpul dumneavoastra.
salutare. as vrea sa fiu si eu in legalitate pt a monta ca persoana fizica sisteme de supraveghere video pt locuinte. Am liceul terminat la mate-info (stiu ca nu are treaba cu tehnicul), dar acum sunt student la Inginerie Mecanica si Electrica la sectia Automatica in anul 3. Aceasta facultate intra la studii universitare tehnice. Deci as putea cu o adeverinta de la facultate sa fac acel curs? Sau ce ar trebui sa fac? Ca poate nu am inteles eu bine din ce am citit in topic.
Nu va trebuie nicio adeverinta ca sa faceti cursul ARTS. Va trebuie insa facultatea tehnica terminata cu diploma de licenta, in momentul in care veti dori sa va autorizati sa puteti profesa. Nu puteti profesa fara studiile alea tehnice finalizate. Cursul il puteti face.
Cum am scris mai sus, cursul ARTS nu este suficient. Trebuie sa terminati studiile tehnice si cursul ARTS, apoi sa va faceti firma si sa va autorizati la Politie conform Legii 333/2003.
Abia dupa aceea puteti monta sisteme de supraveghere.