avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asociat unic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asociat unic

in calitate de asociat unic al societatii pot sa-mi fac si angajare la aceasi societate?
mentionez ca societatea este un SRL mic cu 6 angajati.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 9 Octombrie 2008
Nu spun ca toti inspectorii ITM ca sunt pafaristi (scuzati expresia), dar marea majoritate au o atitudine ce lasa de dorit, iar competenta lor este discutabila. Nu o data am dat peste inspectori care ma intrebau cum sa compleze in carnetul de munca sau daca sunt sigura ca este ok sa inchida un carnet de munca fara modificare salariala in ultimul an, si multe alte intrebari de genul asta.
Eu inteleg ca nu ne nastem invatati si ca este de preferat sa intrebam decat sa facem vreo trasnaie, dar daca tot ei trebuie sa verifice actele duse de noi atunci chiar ar trebui sa aiba macar cate cunostinte avem noi sau macar un curs de IRU.
Ma iertati d-le "elis" ca intreb, dar de ce sunteti asa deranjat de nemultumirile la adresa inspectorilor ITM si de faptul ca punem la indoiala (in)competenta lor?
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2008
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane
nikol.ilea a scris:

........
Ma iertati d-le "elis" ca intreb, dar de ce sunteti asa deranjat de nemultumirile la adresa inspectorilor ITM si de faptul ca punem la indoiala (in)competenta lor?


Pentru ca se generalizeaza , din acest motiv ...
Acelasi lucru se poate spune despre orice alta profesie. Faptul ca, in principiu, cei de la ITM nu au o practica unitara in ceea ce priveste aplicarea legislatiei muncii (care este foarte complexa) asta nu inseamna ca sunt incompetenti toti inspectorii.
Mai exista si alte motive ... dar nu cred ca acestea fac obiectul acestui topic si de aceea ii pun capat acestei discutii offtopic.
Nu exista padure fara uscaturi :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatul unic care este si administratorul srl se poate angaja cu contract de munca la aceasta societate? monique monique Buna ziua, Va rog foarte mult lamuriti-ma si pe mine cu problema aceasta : Sunt asociat unic si administratorul unui SRL. Se poate ca sa ma angajez cu carte ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si angajat yorgos yorgos Am infiintat recent o firma de servicii de protectia muncii la care sunt asociat unic si administrator. Am intocmit dosarul pentru abilitare si l-am depus la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca pana la urma urmelor, cu toate modificarile Legii31/1990 este posibil ca asociatul unic/administratorul sa fie salariat ... (vezi toată discuția)