georgianbuzau a scris:
In caz de castiga celalalt ( doamne fereste) eu resimt cel mai mult efectele,acum astept pana pe 12 sa ma prezint la tribunal sa vad ce si cum. O sa va tin la curent cu ce am facut. Va multumesc tuturor care mi-ati raspuns si va-ti pierdut timpul cu mine,acum am o idee despre ce este vorba. Multumesc
georgianbuzau a scris:
In caz de castiga celalalt ( doamne fereste) eu resimt cel mai mult efectele,acum astept pana pe 12 sa ma prezint la tribunal sa vad ce si cum. O sa va tin la curent cu ce am facut. Va multumesc tuturor care mi-ati raspuns si va-ti pierdut timpul cu mine,acum am o idee despre ce este vorba. Multumesc
Dupa cum am promis,am revenit cu cele intamplate la proces. Am fost azi acolo si nea scos pe amandoi in fata pentru a ne spune fiecare propria parere asupra a ce sa intamplat,si el si eu ne-am mentinut declaratiile dar in plus eu am venit cu martor si el la fel,cu persoanele care eram in masina.Au dat si ei cate o declaratie la care cred ca am un + pentru ca martorul lui mai mult sa balbait.La sfarsit doamna judecator a zis ca se judeca cazul si ca maine putem vedea rezultatul parca la condica la tribunal si pe internet. Pe internet stie cineva la ce adresa ma pot uita ca nu gasesc deloc.multumesc si numai bine