Apropo... am uitat sa va mentionez ca si in astfel de cazuri adevarul iese la suprafata.
Stiu foarte bine cum functioneaza sistemul.... chiar si in aceasta situatie cand aveti in fata polita cu "CUI" , la interogarea CEDAM se poate verifica clasa de bonus malus.... foarte simplu .... aceasta va fi automat "o".... masina va fi sesizata in sistem similar cu "cele la prima inmatriculare" pentru ca in cazul acesta apare alt proprietar.
De aici si pana la o afirmatie a proprietarului ca " am fost asigurat" si foarte important "nu am avut daune si trebuia sa se acorde reducere" este foarte simplu.
Se poate cere un istoric al daunelor la societatea de asigurari si verificarea politei.
....ajungeti la acelasi rezulta....
Va dau aceasta sugestie doar in ideea ca astfel de practici nu trebuiesc incurajate.
Pe de alta parte nu tine de domeniul nostru sa va indrumam .... asta din punct de vedere juridic.... in aceasta situatie.
...sper sa nu va suparati si sa mai apelati la serviciile oferite de acest forum in momentul in care ve-ti avea "explicatii plauzibile" in acest sens.
Sup3rsonik a scris:
CNP-ul meu nu se poate vedea pentru ca el a modificat pe polita clientului si a pus CUI-ul corect al firmei! Modifica cu ceva politele de la client si le face sa para bune! si corecte!