Daca ati urmarit discutia ... nu se referea la corectitudinea datelor...
Acestea sunt introduse pesfect real in sistem numai ca se face inlocuirea de la persoana juridica la persoana fizica. Normal ca sistemul vede masina dar vede si proprietarul si facand analogia aceasta este recunoascuta ca la prima inmatriculare pe proprietar. Aceasta permite validarea ei in sistem.
Aici este pur si simplu vorba despre falsificarea politei rezultate in format PDF (pana si un copil poate face asta avand indemanare si softurile potrivite) si imprimarea ulterioara pe o foaie volanta tip RCA. In acest fel asiguratul nici macar nu va sti ca defapt detine un fals sau o polita care in cazul unui accident nu va fi valabila.
Sistemele intradevar nu permit emiterea unei a doua polita pe aceeasi masina dar in cazul in care se schimba proprietarul se poate si asta, un lucru pe care nimeni nu l-ar incerca pentru ca ar insemna sa plateasca doua polite de asigurare.
Nedumerirea mea ...
Ares_3 a scris:
Seamana a scenariu :)
... de ce atata deranj ... pana la urma cine s-a "specializat" in asemenea "inginerii" poate folosi un singur PDF pentru a le face.
Sper sa nu se supere moderatorii pentru aceasta afirmatie... dar acesta este adevarul... si toate cele precizate pana acum nu cred ca sunt in ton cu realitatea.... ori pe unele persoane (vb. de "tzepari") ii chinuie inteligenta ori cele precizate se aproprie de scenariile SF. :-/
Ar fi bine de pastrat doar partile bune din acest topic ca sa nu dam idei si sugestii "copiilor" :D
Adrian.Tudor a scris:
Afirmatiile dv nu prea au suport pt ca acum toate societatile fac politele on-line si orice data falsa introdusa in baza de date te opreste de a continua introducerea urmatoarelor date si nu se poate emite polita. Apoi polita se emite in cate exemplare dorim dar numai pe caculator si numai drept copii ale exemplarului nr 1.