avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante la intretinere

Am acumulat o restanta la intretinere de 2400 Lei si penalizari de 1600 Lei.
Recunosc aceasta datorie, dar fiind in somaj, am fost in imposibilitatea de a restitui restanta la timp. Acum am fost reclamat de asociatia de proprietari si somat sa achit acesti bani. Ce risc ? Pot sa-mi pierd apartamentul ?


#-o
Cel mai recent răspuns: mioaranoni , utilizator 09:12, 27 Septembrie 2012
Una e asumarea unor cheltuieli, gest de vointa personala si alta e responsabilitatea legala.
Sotia dv., ca proprietar al apartamentului are responsabilitate in solidar cu dv.
Am inteles. Dar restantele sunt facute de mine. Ea poate fi atrasa in discutie, ca coproprietar, chiar daca nu figureaza ca parte in proces !!? Noi am facut impreuna anumite datorii. Ea inca mai plateste singura creditul facut pe numele ei. Nu mi se pare corect ca ea sa fie atrasa in acest litigiu. Ma scuzati ca insist: poate fi obligata la plata, fara o decizie a instantei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere Shaiya Shaiya Am fost data in judecata de Asociatia de proprietari pentru neplata intretinerii. Pentru ca am copilas mic nu m-am putut prezenta la proces si acesta s-a ... (vezi toată discuția)
Comunicare din cauza datoriilor la asociatie robert paul robert paul Buna ziua. Am primit o scrisoare de la asociatie ca in termen de 25 de zile-sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de invoca ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de propietari/locatari stavi stavi Buna ziua! --Am primit pe data de 11.01.2011 o citatie prin care sunt anuntat ca Asociatia de locatari(AL) ma da in judecata pentru plata restanta la ... (vezi toată discuția)