avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua versiune REVISAL 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua versiune REVISAL 5.0.8

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt modificate prevederile Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 - REVISAL 5.0.8.
[ link extern ] /

Versiunea actualizată a aplicaţiei Revisal permite:
- introducerea şi actualizarea sporurilor salariale inclusiv în valoare procentuală, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
- preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal 5.0.6;
- actualizarea nomenclatorului COR conform clasificării compatibile ISCO 08, reglementată prin Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1832 din 6 iulie 2011 / Institutului Naţional de Statistică nr. 856 din 11 iulie 2011;
- generarea registrului ce urmează a fi transmis către inspectoratul teritorial de muncă;
- validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor tehnice de mai jos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 Martie 2012
Herra
Salariu
Elementul va conţine salariul de bază lunar brut pentru contractul respectiv. Acest salariu se va exprima numai în lei conform dispoziţiilor Băncii Naţionale a României.
Deci ,salariu de baza trcut in CIM.
Tot din specificatii tehnice citate mai sus
MULTUMESC
mony23 a scris:

nu sunt lamurit referitor la sporuri
daca adaug spor ore suplimentare 75%, cei 75% ii calculeaza la salariu, ceea ce nu e corect pt ca eu nu am acest spor toata luna
15 decembrie "bate la usa" iar noi nu suntem lamuriti cum trebuie sa procedam
sugestii...?

Care este treaba cu 15 decembrie ? ... unde scrie ca trebuie retransmis registrul pana la aceasta data ? ... :-/

Pana la 15 dec sunt obligati sa transmita registru cei care nu au transmis salariile si sporurile , restul angajatorilor nu au aceasta obligatie decat daca au modificari care se transmit in termenele prevazute de HG nr.500/2011.
Buna ziua,
am si eu o intrebare: daca sporul de noapte si cel pentru ore suplimentare se acorda ca urmare a prevederilor legale, de ce este necesar sa fie incluse in Revisal?
Plus ca intr-o luna un angajat poate sa aiba ore suplimentare si in alta luna sa nu aiba. Sporurile care se inregistraza in Revisal nu ar trebui sa fie cele prevazute in contractul individual/colectiv, altele decat cele prevazute de legislatie?
romanik a scris:

Eu am introdus sporurile de vechime ,fidelitate si sef echipa, procentual si cand are ore de noapte cate un angajat , i-am introdus valoarea ,in bani.Este f. corect asa.

si cu ce data treceti valoarea sporului de noapte?la data intocmirii statului de plata pt luna anterioara sau de la data de cand il primeste in luna?

Alte discuții în legătură

De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)