buna....in urma cu cateva luni am fost agresat de 2 indivizi, rezultand o incaierare. imi e cam greu sa ma exprim dar in principiu unul ma tinea( din spate) si celalalt era in fata mea atacandu-ma. in incercarea mea de ascapa de stransoare cred ca am scos 2 dinti celui care ma tinea . acuma am ajuns la procuror si sunt acuzat (martorii se pare ca imi dau dreptate)dar nu am un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca am fost lovit (rog seriozitate). va multumesc. astept cu nerabdare un raspuns.#-o
nu consum alcool..si in ceea ce priveste tipul respectiv da da avea sange si dintele i-a fost gasit . treaba nasoala e ca eu nu am fost la INML pt un certificat medico-legal si nu am cum sa dovedesc ca am fost agresat decat prin martori
Ramane sa se probeze cu martori faptul ca ati fost provocat, ca ati fost imobilizat si incercati sa scapati , de aceea ati lovit victima.Poate scapati mai usor din punct de vedere penal, insa, pe partea civila, in privinta despagubirilor pretinse de victima, nu prea aveti cum sa scapati ci, probabil ca va trebui sa platiti costurile tratamentului dentar si poate chiar ceva daune morale, daca individul le pretinde....
X-(deci tot eu sunt de vina ?????
trebuie sa ma duc la procuror si cred ca daca treaba sta asa inseamna ca va fi si un avocat al lui acolo...sunt obligat sa raspund la intrebari? am citit aici pe net ca am tot dreptul sa tac si ar fi mai bine sa tac pentru ca risc sa spun tampenii care se pot interpreta
daca il loveam da ar fi fost corect sa raspund pentru ceea ce am facut .....dar nu l-am lovit!!!!!
Da , aveti dreptul la tacere , insa ar bine sa va faceti apararile.
In rest, daca se va proba ca dvs. l-ati lovit,intentionat sau nu, iar urmarea loviturii a fost pierderea dintilor acelei persoane , ca si pentru orice proba existenta impotriva dvs. , aveti dreptul la contraprobe, adica sa contracarati probele sau indiciile care arata ca dvs. ati fi vinovat.
ar trebui sa imi angajez un avocat care sa ma ajute ? deoarece sunt total aerian in ceea ce priveste justitia si legile in vigoare,neavand niciodata probleme cu justitia.
Slutire?
geo-vem
Este slutire cind o persoana este lovita in zona fetei si in urma lovituri ia-u cazut 2 dinti si sub buza ia ramas semn de 2,5cm. (vezi toată discuția)