eugen82 a scris:
in ce baza v-au placat jumatatea cealalta cei care au lucrat acolo? ati avut contract cu ei? intelegere verbala? poate cu presedintele? v-ati inteles inainte cit va costa?
sau au avut ei dupa aceea pretentii? chiar nu exista niciun fel de acte? munca la negru?
tot nu am inteles, ad.generala a hotarit ceva sau nu? de ce tot spuneti ca datorati asociatei?
oricare ar fi situatia, in instanta trebuie sa vina cu acte
daca dvs. considerati ca datorati cuiva pt.jumatatea placata platiti la valoarea pe care o recunoasteti, tot la cec daca direct nu vor
pentru diferenta sa mearga sa dovedeasca in instanta
Pentru partea placata de asociatie, singurul act despre a carui existenta stiu, este o declaratie scrisa data de sotul meu, prin care s-a angajat sa plateasca jumatate din suma la inceperea lucrarii si jumatate la finalizare. Nu este trecuta acolo nici o suma, iar declaratia a fost data fortat de imprejurari. Nu vroiau sa incaseze banii pe intretinerea curenta daca nu plateam si niste rate pentru placare incluse in lista de intretinere, placare care inca nu se facuse la apartamentul meu. De mentionat ca sotul nu este proprietar, apartamentul fiind obtinut de mine prin mostenire.
chipurici a scris:
Cred ca ati procedat perfect, conform legii! Daca aveti proba prin care ati contestat lista de intretinere , adica ; contestatie in dublu exemplar, data si nr. de inregistrare, cred ca aceste probe sunt suficiente in instanta pentru a dovedi reaua credinta din partea administratiei si modul in care sunt sfidati locatarii...
Nu am un exemplar al contestatiei cu data si nr. de inregistrare de la asociatie, dar Am un exemplar simplu, chitanta postala si confirmarea de primire cu stampila asiciatiei si data postei.
chipurici a scris:
chiar vreti sa va tirguiti cu ei? mergeti pe calea legala si veti cistiga. Daca va vor pune la dispozitie facturile cerute in adresa si sunteti multumita, puteti plati, daca nu, mergeti in instanta,nu au cum sa cistige,eventual angajati un aparator veti vedea ca banii si cheltuielile de judecata vor fi "donati"de asociatie.
Nu vreau sa ma targuiesc deloc, dar ma tem sa nu fiu nevoita sa platesc si suma ceruta de ei si cheltuielile de judecata.