Buna ziua !!!! Maine sunt din nou chemata la politie, cu martori cu tot. Astazi a fost cea care a depus aceasta plangere impotriva mea, insotita de avocat. Eu momentan nu imi permit un avocat, poate lucrul asta sa fie in defavoarea mea? Eu am spus politistului care se ocupa de caz exact cum s-au petrecut lucrurilenu am inflorit cu nimic dar imi este teama ca ea sa nu minta. Am depus la dosar copie dupa acel act semnat de catre sotul ei prin care recunoaste ca au incasat banii si ca urmeaza ca sotia lui sa semneze actele de vanzare- cumparare , copie dupa toate actele masinii dar politistul mi-a spus ca sotul nu are voie sa vanda un bun daca nu este propritar chiar daca acel bun a fost cumparat in timpul casatoriei. Sincer, a inceput sa-mi fie cam teama, credeti ca pot ajunge la inchisoare nevinovata??????????
Astazi am aflat de la politist ca ma va pune sub urmarire penala pentru ca acel act pe care il am nu este semnat de ambii soti, desi am toate actele masinii, ambele chei, martori, sms-uri de la reclamanta..... Unde este dreptatea din tara asta ?????????? Totul e conditionat de bani !!!
~ final discuție ~