avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... REABILITARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

REABILITARE

BUNA ZIUA,
AS DORI SA MA ADRESEZ INSTANTEI PT REABILITAREA CAZIERULUI,INTREBAREA MEA ESTE CIT DUREAZA UN ASTFEL DE DEMERS SI CARE SINT COSTURILE?MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: KLINTON , utilizator 19:00, 3 Februarie 2012
MULTUMESC.
KLINTON a scris:

Multumesc pt raspuns.As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt obtinerea biletului de eliberare din penitenciar si a hotaririi de condamnare.


Durata procesului depinde de mai multi factori dar daca aveti noroc se poate finaliza in 2 termene de judecata.Oricum, mai mult de 5-6 termene nu cred ca va dura.
Este indicat sa aveti biletul de liberare din penitenciar intrucat altfel face instanta adresa dar va dura mai mult.
Pentru a avea hotararea instantei va trebuie numarul de dosar.
Trebuie sa nu fiti cercetat penal in prezent.Daca mai aveti un dosar penal aflat in faza de urmarire penala cererea se va respinge.
Acte necesare :
1.sentinta/sentintele de condamnare legalizate cu mentiunea definitiva
2.dovada de achitare a despagubirilor civile
3.dovada de achitare a cheltuielilor judiciare catre stat
4.cartea de munca /adeverinta de la locul de munca
5.caracterizari ale unor vecini, cunoscuti ,colegi de serviciu cu privire la comportamentul dvs in societate si la locul de munca
E bine sa scoti si cazierul sa il ai la tine,prietenului meu i s-a cerut.A scos copii legalizate de la tribunal de pe sentinte,caracterizare de la munca,dovada ca nu are datorii catre stat,nu a avut dovada ca a achitat despagubirile civile,daca ai si un apartament pe numele tau,e bine sa duci si actul de proprietate.La al treilea termen au reusit sa judece,asteptam sentinta.Nu a avut avocat si nu l-a costat mai nimic.Bafta.
buna ziua...exista vreo metoda prin care o persoana se poate reabilita inainte de expirarea perioadei de incercare? (incredintat serviciului de probatiune pe o perioada de trei ani in urma unei pedepse de un an, cu suspendare)

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor londonezul londonezul Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine un avocat,as vrea sa fac reabilitare judecatoreasca si nu imi permit sa platesc onorariu la un avocat.doresc sa stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar elizachichi elizachichi Sotul meu a fost condamnat la 1 an si 2 luni inchisoare pentru furt calificat,art.208 al.4,209 lit. a,c,e,g C.P. cu 71,64 C.P. prin S.P. nr..../27.09.1990 a ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca monalisaalina monalisaalina Va rog tare mult sa imi spuneti ce trebuie sa contina dosarul petru reabilitarea judecatoreasca si care este instanta competenta?cea acre a emis hotararea de ... (vezi toată discuția)