BUNA ZIUA,
AS DORI SA MA ADRESEZ INSTANTEI PT REABILITAREA CAZIERULUI,INTREBAREA MEA ESTE CIT DUREAZA UN ASTFEL DE DEMERS SI CARE SINT COSTURILE?MULTUMESC.
Banuiesc din ce spuneti , ca vorbim de o pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere.
Nu, nu exista aceasta posibilitate, disp. art.86 ind.6 c.pen fiind in acest sens lamuritoare:
Reabilitarea în cazul suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere
Daca cel condamnat nu a savârsit din nou o infractiune înauntrul termenului de încercare si nici nu s-a pronuntat revocarea suspendarii executarii pedepsei în baza art. 86 ind. 4, el este reabilitat de drept.
INSTANTA(IN CAUZA :CERERE DE REABILITARE) MI-A CERUT SA FAC DOVADA CA SOCIETATEA COMERCIALA (DE STAT) CARE A FOST PAGUBITA DE MINE NU MAI EXISTA,CUM AS PUTEA DEMOSTRA ACEST LUCRU IN SITUATIA IN CARE ACEASTA A FOST DECLARATA FALIMENTARA IN ANUL 1995.MULTUMESC.
Ori va angajati avocat ori mergeti la registrul comertului si va descurcati singur.
Putea cere si instanta aceasta dovada de la daca avocatul ar fi cerut...
La registru va puteti descurca si singur daca aveti multa rabdare.
Am nevoie de ajutor
londonezul
Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine un avocat,as vrea sa fac reabilitare judecatoreasca si nu imi permit sa platesc onorariu la un avocat.doresc sa stiu cum sa ... (vezi toată discuția)