avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire RCA

Sunt proprietarul unei Dacia NOVA gti AN 1999.AM AVUT UN ACCIDENT, VINOVATUL ERA ASIGURAT LA [EDITAT].......valoarea de reparatie este de peste 7000 ron....Asirom imi ofera 2000-2500 ron daune totale....am facut ITP si identificarea masini in OCT,2011....si la acest pret nu pot cumpara o masina macar la fel de buna ca cea avariata.......va rog sa-mi spuneti daca am sanse legale si mai ales cum sa obtin ceva in plus de la ASIGURATOR sau VINOVAT ?????...........va multumesc anticipat si sper sa-mi raspunda cineva....
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:34, 22 Decembrie 2011
In Ordinele CSA sunt prevazute metodologia de determinare a valorii maxime a despagubirii. Pentru restul de paguba va puteti impotriva persoanei vinovate de producerea accidentului printr-o actiune civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala rca Miroslav83 Miroslav83 Buna, Ma poate ajuteti ajuta va rog cu un sfat in urmatoare problema: Masina mi-a fost lovita din spate, in timp ce eram oprit la cedeaza trecere. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna totala auto bogdan070 bogdan070 buna seara, Am primit de la firma de asigurari calculul sumei stabilita ca valoare maxima de despagubire ce poate fi acordata pentru autovehicul : ,,Valoarea ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurari bahama400 bahama400 Am si eu cateva probleme de ridicat in ceea ce priveste acordarea despagubirilor pe o polita RCA. Despre ce e vorba... Am fost implicat intr-un accident ... (vezi toată discuția)