avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poti avea serviciu cand esti in litigiu de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poti avea serviciu cand esti in litigiu de munca?

Buna seara,
Am proces in toamna anului viitor, litigiu de munca. Am cerut reancadrarea la fosta mea banca. Insa pana atunci as vrea sa lucrez, daca voi gasi ceva. Avocatul meu insa imi spune ca la proces nu va da tocmai bine daca am serviciu si va fi mai greu sa castig salariile si poate reancadrarea. Din experienta dvs. ce parere aveti? Acum sunt somer, dar in aprilie imi va expira si nu pot sta fara nici un ban pana se va termina, plus asigurare medicala.
Multumesc frumos si La Multi ani tuturor!
Multumesc tare mult tuturor!
iosif.kramar a scris:

Multumesc inca o data tuturor. Este chiar un avocat bun din Bucuresti. Dar spune ca daca ma voi angaja de maine sa spunem si voi castiga litigiul peste 3 ani, societatea bancara nu-mi va mai da salariile decat pana la data angajarii la alta firma. Si ca daca imi voi gasi de lucru, sa-mi gasesc cu un salariu la fel ca si la fosta firma, sau mai mare, nicidecum mai mic, altfel voi fi pierdere. In schimb numai daca voi sta acasa firma imi va da salariile, asta in caz ca voi castiga.

daca aveti atata incredere in ce spune acest avocat, mergeti pe mana lui...noi toti v-am adus argumentatie in sens contrar, toate din practica judiciara.

personal, desi sunt specializata pe conflicate de munca nu am intanit niciodata o astfel de motivare a instantelor, toti clientii mei s-au angajat intre timp....doar nu era sa stea 3 ani sa moara de foame...desigur dvs. alegeti.:D
Multumesc frumos pentru tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancadrare in urma unei hotarari judecatoresti Anairdagab Anairdagab Buna ziua, am fost salariata intr-o institutie bugetara iar in 2013 am fost concediata un urma desfiintarii unitatii si reorganizarii ei, perioada in care am ... (vezi toată discuția)
Somaj claris05desi claris05desi In anul 2011 am fost disponibilizat, am contestat in instanta respectiva decizie avand castig de cauza am fost reincadrat cu obligatia din partea angajatorului ... (vezi toată discuția)
Concediere nelegala brawnie brawnie Buna ziua, Am fost concediat pe motiv de restructurari de personal (desfiintarea postului) Art 65 aln.1 din Codul Muncii (legea 53/2003 republicata) Singura ... (vezi toată discuția)