avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere urgentare redactare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere urgentare redactare

Buna ziua si La multi ani...Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un model de urgentare a redactari unei hotarari judecatoresti...astept comunicarea de mai bine de 2 luni...si ma gandeam ca as reusi cu aceasta cerere.
Va multumesc.
pe mine ma intereseaza COMUNICAREA acelei hotarari...nu motivarea
Alo? O hotarare judecatoreasca are trei componente, din care doua ar trebui sa le iei in considerare: dispozitivul hotarararii(adica pronuntarea data in sedinta publica!) si motivarea acelei hotararari de catre instanta( adica ce a stat la baza pronuntarii solutiei, probatorii, de felurile admise de instanta, etc.!).
Hotararile se comunica partilor dupa ce se redacteaza.
Redactare=motivare.
Am inteles ca cererea se depune la registratura. Mai trebuie si altceva, copii, timbre, etc? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea nu se timbreaza.
Luati viza pe exemplarul care ramane la dvs. asa cum am aratat mai sus.

Alte discuții în legătură

Astept motivarea unei sentinte de mai bine de 6 luni.ce pot sa fac sa o urgentez?! cosmin2005 cosmin2005 Astept din 15 martie motivarea sentintei pentru a face in termenul stabilit de 15 zile apel,iar motivarea nu mai vine. Ce pot sa fac?cum pot sa constrang ... (vezi toată discuția)
Instiintare decizie adusa de judecator szenikop szenikop In 22.06.2012 a fost pronunţată o decizie civilă, insă nu a fost incă redactată, nu am primit în scris motivarea deciziei. Nu există a lege care oblige ... (vezi toată discuția)
Redactare sentinta-inaintare sesizare la tribunal TaraTara TaraTara Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun formular tipizat/ vreun formular specific sau cum ar trebui formulata o sesizare inaintata la tribunal privind faptul ca ... (vezi toată discuția)