avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere urgentare redactare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere urgentare redactare

Buna ziua si La multi ani...Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un model de urgentare a redactari unei hotarari judecatoresti...astept comunicarea de mai bine de 2 luni...si ma gandeam ca as reusi cu aceasta cerere.
Va multumesc.
Buna ziua! Am si eu o intrebare. cererea trebuie depusa personal sau se poate trimite si prin posta, fax....eu stau in Bucuresti,iar procesul a avut loc in Suceava. Deja de 4 luni astept redactarea motivarii.
Cererea poate fi trimisa prin posta sau fax, insa recomand expedierea cererii prin posta cu confirmare de primire.
Multumesc!
Dar cererea de suspendare a unui proces civil cf. art 143,alin.1) , pct.1 Ncpc se timbreaza?Daca da îmi puteți spune vă rog cu cît? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
danalida, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept motivarea unei sentinte de mai bine de 6 luni.ce pot sa fac sa o urgentez?! cosmin2005 cosmin2005 Astept din 15 martie motivarea sentintei pentru a face in termenul stabilit de 15 zile apel,iar motivarea nu mai vine. Ce pot sa fac?cum pot sa constrang ... (vezi toată discuția)
Instiintare decizie adusa de judecator szenikop szenikop In 22.06.2012 a fost pronunţată o decizie civilă, insă nu a fost incă redactată, nu am primit în scris motivarea deciziei. Nu există a lege care oblige ... (vezi toată discuția)
Redactare sentinta-inaintare sesizare la tribunal TaraTara TaraTara Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun formular tipizat/ vreun formular specific sau cum ar trebui formulata o sesizare inaintata la tribunal privind faptul ca ... (vezi toată discuția)