avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proiect de lege privind functionarea asociatiilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proiect de lege privind functionarea asociatiilor de proprietari

Cum comenta-ti Proiectul de lege privind functionarea asociatiilor de proprietari expus pe siteul Ministerul Dezvoltarii Regionale pentru consultare si comentare.=D>:closedtopic::rtfm:
Aveti dreptate, dar sa stiti ca nu va sta cu mizeria in casa, ci o va arunca la ghena:((
Cat despre tupeu....ehe, e greu de luptat cu el. Isi va aduce instalator si zilnic daca va dori, numai asa, sa va faca in necaz.

Ideea dv. e mai buna decat lipsa mea de idei. Eu personal n-am solutii la tupeu si nesimtire.:(
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
elga50, moderator
N-are cum doamna, doar daca nu face ,,treaba mare'' in ziar sau la olita sa-l arunce pe geam sau ghena. Dar mai stii?????
Stie cineva ce s-a mai intamplat cu acest proiect?
Lasa bre mesajul pe forum, sa stie utilizatori ca unde este inmormantat proiectul de lege: in sertarul unui functionar public de la Ministerul dezvoltarii !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din reclame, etc. ogra ogra Avand in vedere art 13 din Legea nr.230/2007 considerati legala ca la o asociatie de proprietari compusa din mai multe imobile veniturile din reclame etc. sa ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 asociatii de proprietari - dezbatere publica a proiectului continutului-cadru al statutului si al regulamentului de condominiu. cyan cyan In data de [b]03.10.218[/b] s-a publicat pe site-ul MDRAP la rubrica transparenta decizionala, proiectul de act normativ privind aprobarea continutului-cadru ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol din legea 230/2007 mira55 mira55 Cum interpretati prevederile art.25, al.(3) din Legea 230/2007 \\"În situaţii excepţionale, hotărârile pot fi luate prin acordul scris al majorităţii ... (vezi toată discuția)