sotul meu pe 30 01 face sase luni de arest preventiv ,in tot acest timp n-a fost chemat la audieri e posibil sa-l cheme de acum pana pe 30 ? mentionez ca sunt 39 de insi de anchetat dintre care doar 8 mai sunt pe arest, si a doua intrebare; daca nu-l cheama pana pe 30 ii da drumul direct de la arest sau ii cheama la tribunal?
si ce anume trebuie facut daca il trimite in judecata? o sa-i prelungeasca iar si-o sa-l trimita pe penitenciar de iesit afara nu sunt sperante sa -nteleg ,eu i-am spus av sa-l scoata la procuror si el mi-a spus sa mai asteptam sa nu-i sesizam noi sa vedem ce au ei de gand.multumesc pt raspuns
Imi pare deosebit de rau de situatia dvs si mai ales , de cea a copilului.
Tot ce se va desfasura in continuare depinde de materialul probatoriu administrat si de analiza instantei cu privire la eventualul pericol social pe care l-ar reprezenta lasarea in libertate a sotului dvs.
Comparatiile cu alte cazuri in care probabil au existat interese ori in care s-a gresit , nu va ajuta cu nimic.
Discutati cu apararea in vederea stabilirii unei stategii coerente pentru a se putea minimaliza consecintele juridice ale faptei imputate sotului dvs.
Mult succes !
multumesc,credeti-ma ca mie imi pare si mai rau mai ales pentru baiatul meu care nu e zi de la Dumnezeu sa nu ma intrebe cand vine tati acasa si-mi rupe inima de durere.
Sansele ii vor spori dupa ce va fi trimis in judecata in stare de arest preventiv.
Eu stiu ce inseamna sa mearga ceva foarte greu si va inteleg.
Sansele lui incep sa creasca.
Pe de alta parte, poate ca va primi o pedeapsa cu suspendare.
Din ce ziceti dvs. este o cauza complexa si va dura mult...pana la solutionarea sa...