avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impacare vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impacare vatamare corporala

Stimati cititori,

Ma intereseaza si pe mine cum anume sa ma impac in cazul unei vatamari corporale?
Are 36 zile medicale si l-am prins cand fura si mai ales imi vandaliza masina.
El a depus plangere cu autor necunoscut dupa 1 luna la parchet desi eu l-am predat Politiei.
Acum sa dispus ca pentru el incepe neinceperea urmaririi penale iar pentru mine ca sunt acuzat de vatamare corporala art 181 alin. 1 C.p.p
Sunt un om cu familie si o pozitie sociala si nu vreau sa ma tarasc in astfel de mizerii, am incercat sa ma impac , dar se pare ca omul e nebun....chiar crede ca e nevinovat acum si mai ales din cauza avocatului care il zapaceste crede ca va castiga o gramada de bani.

Va rog sa ma sfatuiti cum sa bordez problema si daca a-ti mai zuit astfel de cazuri cat sa platit pana la urma.

Am citit foarte mult pe net, m-am informat si am vazut ca puscarie nu voi face dar se pare ca am sanse sa ma aleg cu cazier asta aducand si vinovatia (daca pierd) si ma gandesc sa vand tot ca sa il las cu gura umflata sa vad de unde plateste el avocatul ala smecher.....caci se pare ca stie ce proprietati am ...de asta insista

Multumesc anticipat pentru raspunsuri

marianiordache74 a scris:

Stimate Domn "XUSER"

Vad ca va pricepeti in acest domeniu
Am incercat sa caut unde mi-ati zis dumneavoastra dar nu este actualizat...am incercat la bucuresti dar nu am gasit nimic asemanator mie
Deja sa inceput cu audierea mea ca inculpat si al celuilalt
Avem in dosar in jur de maxim 10 martori (credeti ca se va termina pana in vacanta judecatoreasca?)
Mai vreau sa va intreb daca aveti cumva cunostinte ce ar putea sa execute silit in cazul in care pierd....avem un apartament comun eu si sotia si 1 masina care deja m-am gandit sa o vand ca sa nu mai apara pe numele meu.
Daca pierd nu vreau sa-i dau nimic,....executare pe salariu nu poate sa-mi faca caci intra offshore.

Omul e nebun...a declarat ca sa batut cu unii inainte sa se intanleasca cu mine ca ia curs sange din gura dupa aia dar se tine tare ca eu i-am rupt maxilarul......
Eu sunt o persoana cu perspective in cariera...nu prea m-ar afecta cazier daca as pierde insa ma enerveaza mai tare decat sa ma afecteze.

Am uitat sa va spun ca vrea 1 miliard daune morale...ca nu a putut sa meraga la carciuma de revelion (asa a motivat....si alte altele)

O zi buna si mersi in avans pentru raspuns

1. Nu va poate spune nimeni cand se va termina procesul, dar trebuie sa aveti in vedere ca exista si recurs.
2. Va vor executa bunurile proprii, va vor pune poprire pe salariu (presupun ca nu o sa stati fara loc de munca 1-2 ani), iar daca pana la urma nu aveti nici bunuri proprii nici salariu, poate merge in instanta civila sa ceara partajarea bunurilor comune si sa va execute partea ce vi se cuvine. Nu este o solutie nici sa va vindeti toate bunurile deoarece si de aceasta data poate merge in instanta civila sa demonstreze ca ati incheiat acte de vanzare-cumparare cu rea-credinta in dauna acestuia si astfel nu vor fi valabile.
Platiti despagubirile ce vor fi acordate de instanta deoarece nu va fi o suma fabuloasa.
3. Va ramane de demonstrat in instanta ce este adevarar si ce nu.
4. Poate sa ceara si 3 miliarde de euro daca doreste, suma trebuie justificata si demonstrata, instantele nu acorda astfel de desbagubiri deoarece ar reprezenta o imbogatire fara justa cauza.
Inca ceva, atat vreme cat dumneavoastra ati depus plangere, si aveti certifical IML, iar el recunoaste ca v-ar fi agresat nu aveti cum sa pierdeti. Asta daca nu cumva a depus si el plangere? insa trebuia sa se lamureacesca inca de la parchet care cum , ce , contra cine.
Mai bine ati descrie mai pe larg cum stau lucrurile.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
xuser, utilizator
poate cere si un triliard de triliarde daune morale asta nu inseamna ca le si primeste !
Domnule Xuser,

E cam greu in Romania sa demonstrezi ca esti nevinovat.
E mai usor sa scapi.
El a depus si el plangere si acum toate declaratiile lui si le-a schimbat si dupa cum merge se pare ca legea ii permite asta.
El este nevinovat eu sunt judecat pentru Vatamare corporala si mai nou anchetat pentru lipsire de libertate.

Asta e tara noastra unde traim

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea in cazul unui accident de munca, soldat cu victime (incapacitate temporara, invaliditate, deces, accident colectiv) POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Daca in cazul unui accident de munca, soldat cu victime, in urma intocmirii procesului verbal de cercetare, dosarul ajunge la parchet, este posibila medierea ? ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava justis justis in caz de vatamare corporala grava se poate da ca pedeapsta inchisoare cu suspendare? Sau mai bine zis care poate fi pedeapsa minima? Poate exista impacarea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unor lovituri adi.ene adi.ene Buna ziua! In data de 15 mai am fost la o petrecere care a avut loc la o cabana , iar acolo am fost lovit aproape fara niciun fel de motiv de o persoana. De ... (vezi toată discuția)