BUNA ZIUA
As dori si eu o parere daca se poate la urmatoarea problema " locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje , la un apartament la etaju 10. Intretinerea iarna-mi vine undeva la 6-700 lei noi -din care cam 2/3 este caldura. Caldura din aparatament este aproximativ ca si in mediu inconjurator deci lipseste cu desavarsire - eu ma incalzesc cu 2 clime care ma costa 1000-12000 lei lunar iarna. Administratoarea este in functie (se pare) doar pentru a incasa bani( nu pentru a rezolva problemele iminente din bloc) - posibil nici CET-ul sa nu furnizeze caldura la parametrii conveniti ,dar parerea mea ca si tevile din bloc fiind vechi de 30 de ani ...sunt cel putin pline de rugina ..!!! Nu se face nimic in bloc ...le convine sa dea drumu la aragaz ( doar gazul e la comun) ...si deja simt ca mi se fura banii efectiv din buzunar , de multi ani de zile. As putea sa incep un proces cu aceasta Asociatie de proprietari ???
PS : Am solicitat sa ma debransez si sa-mi instalez tremoteca si aceasta asociatie nu a fost de acord ...deci nu mi s-a aprobat !
@cozmin30
A te deconecta nu inseamna a taia tevile comune, ci numai cele care se ramifica spre calorifere proprii, lasandu-i pe ceilalti proprietari sa-si primeasca in continuare caldura.
Si una si alta.
Va trebuiesc avize, aprobari si instalator. Aprobarea de la asociatie, aviz de la furnizor. Instalatorul poate fi oricine dar numai echipa furnizorului va valida printr-un proces verbal debransarea si-aceasta contra-cost.
pai asta e problema ca asociatia de proprietari nu mi-a dat aviz in periada cand puteam obtine de la furnizor aviz de debransare!!! sunt obligat sa platesc in continuare ceva de care nu beneficiez si de care nu am nevoie .
PS sincer voi lua adunatura de presedinte+administartor + consiliu de administratie , eu fiind destul de potent fizic ...si-i voi da cap in cap , iar dupa aceea sa-Mi faca ei proces pentru ultraj ,etc ...si le voi amana si muta procesul in capatu` celalat de tara -pana ma plictisesc; pentru ca voi avocatii stiti mai bine IN ACEASTA TARA SE POATE !
Acum cateva ore sugeram altcuiva sa-si foloseasca inteligenta si nu forta. Me masura ce traim, muncim si trece timpul trebuie sa ne bazam din ce in ce mai mult pe inteligenta si mai putin pe forta fizica. Acestea se compenseaza dar suma lor ramane constanta.
In acest sens va sugerez sa participati impreuna cu vecinii dumneavoastra la adunarea generala anuala ce are loc obligatoriu in primul trimestru al anului, deci pana la 31 martie 2011.
In aceasta adunare generala aveti posibilitatea sa puneti in discutie problema dumneavoastra care poate fi de interes pentru multi vecini.
Aveti posibilitatea sa deveniti membru al comitetului sau presedinte al asociatiei si rezolvati treburile asociatie conform legii si cu intelegere intre vecini...
Oricum iarna trece repede si-apoi aveti timp pana in septembrie sa va debransati. Dar incepeti acum cu adunarea generala.