Si am vreu sa scriu "
Dar cum dv sunteti asa de treaba si nu doriti sa suparati pe nimeni." pe mine ca detin o poza faina pe administratora poate la fel.
Cum zice dl Adriantot sa noi pe forum lucram cu materialul clientului :
posibil nici CET-ul sa nu furnizeze caldura la parametrii conveniti ,dar parerea mea ca si tevile din bloc fiind vechi de 30 de ani ...sunt cel putin pline de rugina ..!!!
si de aici a rezultat neimplicarea dv in rezolvarea problemei cu caldura tradusa in fraza :
Dar dv nu stiti nici daca o fi vina CET-ului adica nu stiti cum ard caloriferele celorlalti de mai jos,nici daca e din cauza tevii.
In fine poate stiati dar din cele scrise pareati nehotarat ca si cu procentul de caldura:
1Intretinerea iarna-mi vine undeva la 6-700 lei noi -din care cam 2/3 este caldura
2din care 80% caldura aiurea
In sfarsit noi nu vrem decat sa ajutam.Initial speram sa va enervati si poate mergeti peste administratora sau rezolvati cumva.
Daca dv va convine sa platiti aiurea atatia bani aveti dreptate mai bine ramaneti calm ca oricum pana va enervati dv trece iarna.(asta tot din materialul clientului).
@cozmin30
Nu am vrut sa iau tare noua administratie si trece iarna imediat , platesc cam 1200Euro iarna asta intretinerea
Si eu si vecina mea cenzor acum 3 ani cand ne-am apucat si aveam aceeasi varsta ca si fetele din asociatia dv.
Plus ca noi nu am avut nici un administrator de cand suntem si muncim si gratis.
Aveam un fochist mostenit de la dezvoltator care e si acum (ca sunt locatarii de treaba ca dv ca il zburam )si care nu stia sa dea drumul la centrala blocului de la automatizare si nu stiam de ce nu e caldura noaptea.
Daca nu se pricep cu atat mai bine pt dv ca obtineti ma usor aprobarea de deconectare de la retea.
Vedeti ca am gasit postul cu problema unui domn asemanatoare cu a dv:
www.avocatnet.ro/content/for...
Din pacate nu am citit si ultima postare a dansului.:(
Poate va ajuta.