Dupa depunerea cererii de divort mama cu copilul minor pot parasi domiciliul conjugal, cum trebuie procedat?
Apartamentul care este bun comun se imparte la 2 chiar daca mama cu copilul nu are unde locui?In ce caz poate ramane ea cu apartamentul?
Daca sotul nu este de acord cu divortul se poate prelungi mult timp divortul?
Ca motiv de divort este infidelitatea si comportamentul sotului care aduce prejudicii morale in educarea minorului prin faptul ca vorbeste uarat cu injurii la adresa sotiei, trebuie martori pentru a dovedi ?
Acum in urma multor certuri cu el vrea sa divorteze dar vrea jumatate din casa.
Eu si copilul nu avem unde sta si nici daca impartim jumate -jumate nu imi ajung banii sa-mi cumpar macar o garsoniera.Ce pot sa fac in situatia asta, care sunt sansele sa raman in apartament?Nu am cum sa ii platesc lui partea ca sa raman eu cu casa pt ca salariul meu e f mic.
Divort in istanta
Euelena
Buna ziua!
Dupa 20 de ani de casnicie parintii mei nu se mai inteleg[75% vina tatalui,]si cred ca in curand vor divorta.Problema este urmatoarea:
1.1 copil ... (vezi toată discuția)
Divort
Yvonne
Buna ziua ! Sunt casatorita de 2 ani si am o fetita de 2 ani jumatate ... as vrea sa imi raspundeti la cateva intrebari .. ce acte imi trebuie ca sa inaintez ... (vezi toată discuția)