avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fuga inaintea inchisorii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fuga inaintea inchisorii

ce se intampla daca primesc inchisoare cu executare iar eu "dispar" ,fug inaintea inchisorii?
, in conditiile actuale nu este greu sa fie localizat.
Apoi se va incerca extradarea.
Exista persoane care chiar se plictisesc la un moment dat si vor sa vina in Romania.
Dupa parerea mea,fara a se ajunge la efectele prescriptiei speciale referitoare la prescriptia executarii pedepsei.
Daca nu se poate cere extradarea persoanei extradate ar fi o alta discutie...
picika a scris:

multumesc sfaturile..atunci fug la congo,poate acolo voi trai mai bine decat in tara asta nenorocita

Si cei din Congo vin in tara noastra, uneori, cu aceeasi speranta, de a trai mai bine.
Lasand gluma, aveti totusi in vedere sfaturile de mai sus si admiteti faptul ca fuga nu este mereu cea mai buna solutie.Pana sa ajungeti in Congo, sau oriunde altundeva, ganditi-va ca , la momentul la care veti fi cautat in vederea punerii in executare a mandatului de executare, si vor realiza ca va sustrageti de la executarea pedepsei, veti fi dat in consemn si este posibil sa fiti prins chiar si retinut chiar la granita, la aeroport, sau oriunde...
Infractiunile se pedepsesc peste tot , indiferent de nivelul de trai.
Probabil ca daca ne referim la conditiile din detentie din tarile africane aratate , va veti schimba opinia si veti dori sa executati pedeapsa in Romania.
hai sa fim seriosi.
chiara daca se va da o decizie de 1 an cu executare tot nu merita sa va ascundeti si sa stati cu frica in san atat dvs cat si familia.
din un an daca va dati tot interesul si avand in vedere faptul ca sunteti condamnat in prima instanta pentru inselaciune asta denota faptul ca o sa stiti sa va executati pedeapsa ,o sa executati cam 7 luni ca probabil veti mai obtine si ceva zile castig.
e mai putin decat faceau unii dintre noi armata.
sa nu credeti ca in Congo e mai bine ,fiecare doarme asa cum isi asterne. daca o sa savarsiti infractiuni si in Congo si acolo veti fi condamnat.
macar aici se pare ca la un prejudiciu destul de mare si o incadrare asemenea ati primit un an asa ca nu e foarte rau in Romania.
succes in ce decizie veti lua

am castigat recursul...2 ani cu suspendare..raman acasa

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare dodorel62 dodorel62 Doresc sa stiu , daca o persoana din Romania este condamnata in Spania definitiv la 4 ani cu executare pentru bataie si are timp de 4 ani interdictie pe ... (vezi toată discuția)
Tratat de extradare !!!! ioanax ioanax sotul meu are de executat o pedeapsa de 2 ani in romania de moment este in ungaria,doreste s se stabileasca intr-o tara fara tratat de extradare s poata sta ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescrie o pedeapsa cu inchisoarea? Maria270 Maria270 Buna ziua, As dori sa stiu in cat timp se prescrie o pedeapsa finală de 4 ani închisoare şi 2 ani pedeapsă complementară? Momentan nu ma aflu in ... (vezi toată discuția)