avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adunarea generala reconvocata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adunarea generala reconvocata

Tabelul convocator este obligatoriu la Ad. gen. reconvocata, chiar daca a fost afisata convocarea si exista tabelul de prezenta ? Ce primeaza tabelul convocator sau tabelul de prezenta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este normal sa se modifice procesul verbal prin stersaturi, taieturi adaugiri..., dupa semnarea acestuia de catre membrii comitetului.
Daca acestea "sunt admise", depinde de cel care este pus in situatia de a le admite sau a nu le admite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ag asociatii proprietari ContSters206845 ContSters206845 La AG reconvocata este obligatorie pe langa afisarea la avizier a convocarii si tabelul nominal cu semnaturi ? In legea 230,nu se specifica acest lucru,iar ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)
Hotararile adunarii reconvocate dalamiros dalamiros cu respect as vrea sa va cer sfatul in urmatoarea situatie. fac parte din comitetul executiv al unei asociatii de proprietari. in urma cu doua luni ... (vezi toată discuția)