Buna seara, vreau sa ridic o problema, si anume legata de o anumita suma care mi-a fostintrodusa in cuantumul intretinerii la rubrica ,,cheltuieli individuale".Este vorba despre contravaloarea taxei de inscriere privilegiu imibiliar asupra apartamentului meu de catre asociatia de proprietari pt neplata intretinerii la timp, fapt pt care mi s-a intentat si proces in acest sens.Intrebarea mea este : Este legal si unde este mentionat lfaptul ca aceasta suma poate fi introdusa in cuantumul intretinerii inainte de o hotarare definitiva si irevocabile a unei instante de judecara, avand in vedere ca nici macar nu mia ajuns citatie acsa pentru primul termen?
As aprecia un raspuns cat mai legal posibil si va multumesc pentru atentia acordata.
Va multumesc pentru atentia acordata subiectului deschis de mine si pentru raspunsurile dumneavoastra,Apreciez efeortul dumneavoastra si sper ca totusi nu am suparat pe nimeni si nu am vrut sa creez agitatie aici.Va multumesc inca o data pt raspunsurile dumneavoastra si sunt un bun platnic in schimb am vrut sa inteleg 100% natura si legalitatea unor astfel de cheltuieli.
Am sa mai revin cu alte probleme in ceea ce priveste situatia asoc. de prop. din care fac parte
O zi buna.
Privilegiu
MicaCris
Suntem o asociatie de proprietari si avem un restantier pe care l-am dat in judecata , s-a emis o hotarare. Am dori pentru a ne asigura mai bine sa instituim ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar
UCH
Situatia este urmatoarea : un membru al unei asociatii de proprietari, dator la asociatie, a decedat.
Apartamentul va fi impartit mostenitorilor : ... (vezi toată discuția)