ondino a scris:
ionica86,
In ce data ati trimis solicitarea catre primar?La randul sau ,acesta nu trebuia sa o inainteze Directiei de Finante?
Am inregistrat-o in data de 23 martie 2012.
Nu trebuia sa inainteze cererea mea catre finante, trebuia sa trimita o cerere catre finante prin care sa solicite suplimentarea nivelului maxim al cheltuielilor de personal. Oricum eu in cerere am specificat faptul ca, in cazul in care vor trimite catre finane, sa imi trimita si mie o copie de pe acea cerere. Ca sa intelegeti exact ce am scris in cerere, iata textul integral:
Subsemnatul(a),__________________________, domiciliat în localitatea ______________, str. _____________________, nr. ___, bl. ___, sc. ____, ap. ____, judeţul _________, profesor la ªcoala cu clasele I-VIII Bârla, în urma adresei Primăriei comunei Bârla nr. 473 din 06.02.2012, prin care aţi comunicat cadrelor didactice navetiste că nu mai există posibilitatea de plată a c/v transportului la şi de la locul de muncă, vă rog să transmiteţi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş fundamentarea necesarului suplimentar al nivelului maxim al cheltuielilor de personal pe anul 2012.
Deoarece sunt direct afectat de decizia de a nu mai deconta cheltuielile cu naveta cadrelor didactice, solicit o copie a cererii înaintate de dumneavoastră către DGFP-Argeş, în cazul în care acest lucru se va realiza, şi doresc sa fiu informat în permanenţă, prin intermediul secretariatului ªcolii Bârla, cu privire la orice demers făcut de dumneavoastră si orice răspuns primit în vederea soluţionării problemei privind decontarea navetei.
Conform art. 105, alin. (2), lit. f) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, vă aduc la cunoştinţă următoarele: cheltuielile pentru naveta cadrelor didactice fac obiectul finanţării complementare, iar în anul 2012 finanţarea acestor cheltuieli se asigură din veniturile proprii ale unităţilor administrativ teritoriale şi din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.
Anexez prezentei cereri copie a adresei Direcţiei Finanţelor Publice Argeş nr. 22889 din 06.03.2012.