avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta cadre didactice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta cadre didactice

Buna ziua!Sotia mea e cadru didactic si pentru a-si exercita atributiile e nevoita sa faca naveta in alt oras la 30 km distanta cu microbuzul avand abonament in fiecare luna.Incepand din 15.09.2011 pana in prezent a inaintat in fiecare luna conducerii scolii actele necesare,facturile pentru decontarea nevetei dar i s-a raspuns ca nu sunt bani.S-a adresat si primariei in scris,cu nr de inregistare,insa au spus ca va primi acelasi raspuns ca nu sunt bani.Doresc sa stiu care sunt pasii necesari pentru a se adresa instantei si impotriva carei institutii trebuie deschisa actiunea?Scoala,Primarie sau Consiliul Local?Am studiat Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice si legea 128/1997: art.104 alin.(3) insa sut in dubii.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexalex555 , utilizator 07:07, 30 Noiembrie 2012
:offtopic:
Copy-paste poate face orice si sa modifice doar anumite cuvinte ..
[ link extern ]
Nu este niciun copy/paste,este opinia celui ce reprezinta in instanta scoala respectiva,(nu sunt eu persoana respectiva,este chiar avocatul angajat sa reprezinte angajatii scolii)
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
ContSters136493, utilizator
Pana la urma, sa inteleg ca cel mai bine ar fi sa dau si scoala si CL in judecata?
@ionica 86,

Actionati si scoala angajatoare,alaturi de CL.Scoala,prin director(manager)este ordonator tertiar de credite.
Parerile sunt impartite, chiar daca s-ar aduce ca dovezi o serie de hotarari judecatoresti in care Scoala sau ISJ nu sunt parti in astfel de litgii , insa se va invoca practica judiciara neunitara existenta.

Alte discuții în legătură

Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei legi IoanStana IoanStana Sunt prof.titular la o școală de stat și fac naveta la aceasta institutie.Cu toate ca exista o lege pentru decontarea navetei pentru cadrele didactice ... (vezi toată discuția)
Proces decontarea navetei pt cadrele didactice mitranmihaela2000 mitranmihaela2000 Doresc să știu care sunt actele pe care trebuie să le atașam in dosarul de judecată pentru decontarea navetei cadrelor didactice? Menționez că suntem 28 ... (vezi toată discuția)