Buna ziua, am fost dat in judecata de [EDITAT] pentru un accident produs din culpa mea cu ceva timp in urma. Am sa incerc sa fac o relatare simpla a celor intamplate: Ma aflam pe strada x iar in urma unei derapari pe un slau inghetat am lovit o masina parcata regulamentar pe partea dreapta. Nu m-a rabdat inima sa plec pur si simplu si am luat legatura cu proprietarul care a fost de acord sa incheiem o constatare amiabila. Respectivul si-a reparat masina prin casco urmand ca societatea de asigurari Casco sa isi recupereze prejudiciul de la asiguratorul meu [EDITAT]. A avut loc un proces in instanta care s-a finalizat cu succesul firmei Casco. Ulterior [EDITAT] s-a indreptat impotriva mea (eu fiind asigurat la ei [EDITAT]). Maine trebuie sa ma prezint la tribunal in acest proces, va rog ajutatima cu opiniile voastre, eventual sfaturi ce aparare ar trebuii sa abordez, precizez ca nu am bani pentru angajarea unui avocat. Din cate am inteles este vorba de suma de 50 mil lei vechi care imi este imputata mie de cei de la [EDITAT] reprezentand diferenta intre calculele lor de reparatii pentru autovehicolul avariat si costul efectiv al reparatiilor. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. Va multumesc foarte mult!
Dosarul postat este dintre Uniqa si Carpatica si nu se vede nici-un termen in care sunteti citat dumneavoastra maine.
Intradevar sunteti si dumneavoastra implicat in calitate de intimat ... iar in mod normal ar fi trebuit sa fiti in calitate de intervenient ... deoarece razboiul se da intre societatile de asigurari.
Cred ca omiteti anumite detalii.
Pot amana acest proces in temeiul art. 156 cpc avand in vedere ca termenul este pe data de 3? cu cat timp inainte pot formula aceasta cerere de amanare?
Sal
Exact aceeasi situatie descrisa anterior cu [EDITAT] am patit si eu , mai intai (2 ani prin tribunal) ca intervenient intre [EDITAT] si groupama iar acum dupa ce au pierdut
m-au dat in judecata ca intimat. aceeasi judecatorie sector 3 cred ca aceleasi scenarii si pun pariu ca si avocatul este acelas cu burta mare gura pana la urechi si vorbitor de termeni juridici cu scuipat in fata. daca pana la urma cineva a trecut prin asta si poate da amanunte sa precizeze ceva detalii. ar fi bine macar pentru linistea sufleteasca.