avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executare silita din cauza datoriilor la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executare silita din cauza datoriilor la intretinere

Buna ziua. Am avut o datorie de 13500 la intretinere. Am fost dat in judecata pt suma de 67000 lei, insemnand datoria pana in ianuarie 2010. Ne-a venit ordinul de executare silita. Acum cateva zile am platit suma integrala, la executor si restul ce mai aveam la intretinere. Am fost uimita pt faptul ca doamna de la asociatie nea calculat penalitati la toata suma, adica si cea de la executor si restul de la intretinere, desi la un birou notarial unde am intrebat, mi-au spus ca nu ar mai fii tb sami calculeze penalizarile si la suma care o datoram le executor. Va rog lamuriti-ma cum este. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adi1404 , utilizator 13:58, 1 Aprilie 2013
Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Am ajuns in situatia nefericita de a avea datorii la intretinere. Am semnat un angajament de plata pt suma de 500 de lei/luna. Datoria este de 2800 ron. Am platit in fiecare luna aceasta suma....daca nu am putut chiar 500 am platit 400 dar de platit am tot platit. Acum au afisat ca dau in judecata restantierii daca nu achita pana la sf lunii martie, o somatie "cumulativa" pe usa de la intrarea in bloc. Ma pot da in judecata daca respect acest angajament? Suma nu s-a diminuat cu mult pt ca a fost intretinerea mare fiind iarna dar nu a mai crescut si din suma s-a achitat lunar luna in curs plus o parte din restanta. Chiar incerc sa rezolv situatia si nu am ajuns aici din snobism...insa mi-e imposibil sa achit toata suma odata....

Multumesc mult de ajutor
N-ar trebui sa va mai cheme in instanta atata timp cat aveti un plan de esalonare de care va si tineti, cu mici abateri.

Am inteles. Multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de executare pe listele asociatiei de proprietari ContSters362803 ContSters362803 Buna seara! Administratorul a trecut suma ce reprezinta Cheltuielile de Executare Silita in totalul lunar al cheltuielilor de intretinere cu titlul de ... (vezi toată discuția)
Ordinea incasarii debitelor costel111 costel111 Poate administratorul unei asociatii de proprietari sa-mi refuze repetat incasarea taxelor comune si a restantelor fara a achita si penalizarile calculate de ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie proprietari ContSters191229 ContSters191229 Buna seara!.As vrea sa ma lamuriti si pe mine daca e corect sa platesc penalizari care nu apar pe lista de cheltuieli lunare.Administratorul zice ca da, eu nu ... (vezi toată discuția)