sa reformulez...sa emis o dispozitie in care sunt numit sef productie si este semnata si de mine si de angajator,deci ambii am semnat aceasta dispozitie....administratorul acesti unitati a emis cu mana lui aceasta dispozitie si dupa care am semnat si fisa postului sef productie..persoana de la resurse umane era in concediu....am sunat la itm si nu e inregistrat nici un act aditional de schimbare a functiei...prin urmare daca nu sa semnat un act aditional ci o anume foaie sa zicem unde scrie ca titul DISPOZITIA NR 1 si imediat dupa asta si fisa postului sef productie cum se precizeaza si in dispozitie...sunt valabile ?adica trebyuia sa fie emis un act aditional si dupa asta fisa postului sau e valabil dispozitia si fisa postului...asta nu inteleg..ca daca e nula dispozitia atunci indirect e nula si fisa postului corect?ca fisa postului sa facut pt functia din dispozitie...asa e?
va reproduc intocmai ce scrie in acea dispozitie..."Consiliul de administratir al SC x numeste in functia SEF productie pe ing MIHAILA SORIN .Decizia se va comunica si duce la indeplinire de cei implicati."
Apoi am semnat eu si administratorul!
Ca sa fie act aditional nu trebuia sa se refere la ontractul de munca?sau sa scrie ceva date despre mine cum se prezizeaza in contract..adresa,seria si nr buletin...
Va prezint un model de act aditional si nu prea se aseamana...cel mai imprortant ca nu face referire la contractul de munca!
ACT ADITIONAL Nr. ………
La contractul individual de munca incheiat si inregistrat sub nr. …………. / ………….. in registrul general de evidenta a salariatilor.
Incheiat astazi, …………………., intre:
Angajator – persoana juridica / fizica ……………………………………………….., cu sediul / domiciliul in ……………….., inregistrata la registrul comertului / autoritatile administratiei publice din ………….. sub nr. ….. / ……… / .…. cod fiscal ……..………, telefon ……………., reprezentata legal prin ………………………………., in calitate de ………………………………..,
Si
Salariatul / salariata – domnul / doamna ………………………………………………….., domiciliat / domiciliata in localitatea …………………………….., str. ………………………...
…………………………, nr. ………., judetul ………………., posesor / posesoare al / a buletinului / cartii de identitate / pasaportul seria ……… nr. …….……… eliberat / eliberata de …………………………., la data de …………………, CNP …………………………………. permis de munca seria …………….., nr. …………………… din data de ……………………. .
In temeiul art. 17 (4) coroborat cu art. 41 (1) din Legea nr. 53 / 2003, partile
HOTARASC:
1. Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: ………………………………………………
………………………………………………………………………………………………
2. Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: ………………………………………………
3. Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: ………………………………………………
Prezentul act additional a fost incheiat in 2 exemplare, cate un exemplar pentru fiecare parte, urmand sa – si produca efectele incepand cu data de ………………….. .
ANGAJATOR, ANGAJAT,