Nu stim daca e mai avantajos la tara decat la oras, astea sunt vorbe sa facem discutii. Depinde care sunt conditiile concrete, ca altfel tot discriminare se cheama.
Dar revin sa intreb: si apartamentul ala pentru ce-l mai tine daca sta la tara?
da,inca este alaptata de mama,eu vreau sa fie crescuta cat mai bine,numai ca mediu familiar nu e tocmai potrivit deoarece parintii ei nu sunt civilizati,vb urat si ar calca pe cadavre pt bani,la ei nu conteaza ca esti frate,sora,etc.din pacate nu pot sa demonstrez asa ceva:(stiu aceste lucruri ca am stat impreuna cu ei f mult timp.
in primu rand...am aflat de intentii cand a plecat,in al doilea rand am vrut si vreau in continuare sa ma impac cu ea doar pt copil dar ea nu vrea...
Ce este aberant ? Mai exact, ce nu intelegeti ? Eu una nu vad in acest caz, motive serioase de a muta domiciliul copilului. Dumneavoastra "catacata..." cum concepeti ? Sa-si tina mama pruncul la piept , atata timp cat este indispensabila, iar apoi din motive de egalitate sa schimbe domiciliul copilului ? Cat priveste copilul, pentru el, ar fi extrem de traumatizant, dar la asta nu v-ati gandit.
Pai... de ce anume sa nu isi dea copilul unuia mai colorat?
Sa amintesc faptul ca unii mai colorati de pe la noi din tara, tiganii, au un instinct maternal (sigur, partea lor feminina) mult mai bun decat alte etnii. Nasterea si primii ani de viata sunt, pentru un copil, mai legati afectiv de mama-tiganca decat de alta mama-romanca.
Si ca sa terminam cu discutiile astea stupide, Martoze si Martoze2, Va atentionez oficial acum sa incetati cu duscriminarile ca cele de mai sus. Va voi raporta mesajele, sunt inutile, instiga la violenta si nu aduc niciun plus de valoare discutiei. Daca alt moderator considera ca trebuie sterse, poate ca va fi mai bine.