Ecaterinaa a scris:
Ce este aberant ? Mai exact, ce nu intelegeti ? Eu una nu vad in acest caz, motive serioase de a muta domiciliul copilului. Dumneavoastra "catacata..." cum concepeti ? Sa-si tina mama pruncul la piept , atata timp cat este indispensabila, iar apoi din motive de egalitate sa schimbe domiciliul copilului ? Cat priveste copilul, pentru el, ar fi extrem de traumatizant, dar la asta nu v-ati gandit.
Este aberant faptul ca numiti o mama ''vaca comunala''. Eu nu inteleg de ce discriminati acest parinte pentru faptul ca este tata ,..In loc sa il sfatuiti cum este mai bine sa procedeze in situatia dumnealui,,dv lati spulberat cu tot felul de aluzii si aberatii marca - Ecaterinaa-..Cine sunteti dv -Ecaterinaa- sa judecati cum este mai bine pt acest minor si parintii lui? Parerea mea este ca ar trebui sa va revizuiti afirmatiile aberante cat si discriminarea directa la adresa parintilor (tatilor)!!! Eu am relatat clar faptul ca minorul are o varsta frageda si mama este indispensabila,,fiind hranit de catre mama,,eu am folosit termenul ''alaptat'' de mama,, ei bine eu sunt mai de la tara si nu cunosc alti termeni ,poate asta va ajuta sa va simtiti mai bine -Ecaterinaa-,,