avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu firma care imi datoreaza ultimul salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu firma care imi datoreaza ultimul salariu

Buna ziua,
O firma care are sa imi datoreze ultimul salariu de aproape 2 ani de zile (am scris despre aceasta problema si saptamana trecuta) vrea sa ma dea in judecata. Acum urmeaza sa va spun si din ce motiv. In cursul lunii noiembrie am primit citatie de la politie pentru ca mi s-a deschis un dosar prin care eu am sa le datorez lor (firmei in cauza) o anumita suma de bani. In perioada in care eram in preaviz nu mi s-a facut nici un inventar in conditiile in care eu eram sefa de depozit. Politia mi-a inchis dosarul (NUP) pentru ca acea firma nu avea nici o dovada in acest sens. Acum 2 zile am sunat la firma sa-i intreb daca mi se va da ultimul salar insa mi s-a spus ca ma vor da in judecata din acelasi motiv pentru care am avut dosar la politie si implicit mi s-a inchis. Spuneti-mi va rog care este parerea dumneavoastra vis-a-vis de aceasta problema.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 22 Iunie 2012
Nu va complicati cu notificare, promovati actiunea in instanta direct ...drepturile nu vi le pierdeti daca promovati actiunea la timp ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de plată - salariat oanaportar oanaportar Buna ziua ! Vă rog să mă ajutaţi cu câteva sfaturi. - Ce este o Notificare de plată ? - Când se poate trimite o Notificare de plată unui ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca sorana_g sorana_g buna ziua, cum sa procedez daca un angajat al societatii a luat 2.200 lei avans spre decontare pentru materiale si a disparut cu banii. Sa-l dau in judecata, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate recupera o suma de la un fost angajat? cristina69 cristina69 Buna ziua. Am urmatoarea speta:Un fost angajat al societatii datoreaza unitatii o suma de bani (reprezentand ... (vezi toată discuția)