avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort / situatie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort / situatie copil

Buna ziua,
Impreuna cu sotia am decis sa divortam, fiecare cu motivele lui..mai mult sau putin intemeiate. Avem un copilut de 2 ani. Nu ma intereseaza nimic din ce am agonisit noi pana acum...ma refer la partea materiala....2 masini...etc...ii las ei pt ca ea pune accent pe avere mai mult decat orice...si asta ar insemna alta distractie..partajul. Problema mea este copilul.....eu unul doresc sa particip la eductatia lui....ceva de genul custodiei comune. Sotia ma nu se gandeste la copil...ci cum sa imi faca mie rau...si stie ca numai prin copil poate. Deci...pe langa alte motive absurde (pe care nu o sa le ia nimeni in seama)...mai e unul (si anume ca am consumat alcool sa spunem 1 data la 2 luni...dar uneori exagerat)..Nimeni nu a fost violent...nici verbal nici fizic. Doar ca ea nu suporta oamenii care beau....si eu nu am facut ce a spus ea. Inca o problema ar fi ca a spus ca are martori pt proces....acum...vreau sa intreb
Prin proces....pot sa obtin ce imi doresc eu? Adik sa particip la educatia copilului?...dar nu cu program de 2 zile pe sapt cum ameninta ea. Mentionez ca nu s-a intamplat niciodata ca , copilul sa ma vada beat sau mai rau sa beau de fata cu ala micu. Ce face ea e doar razbunare..care ma afecteaza pe mine acum si pe copil mai tarziu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:10, 18 Februarie 2012

Si sa inteleg ca daca as pleca de acasa...as avea sanse mai mici in eventualitatea unui proces nu?...
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Da, daca plecat aveti sanse mai mici atat in divort cat si in privinta domiciliului si programului de vizita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil Dana.m. Dana.m. Buna ziua, in cazul unui divort la notar se poate obține custodie exclusivă? Multumesc! (vezi toată discuția)
Custodia totala a minorilor Meli36 Meli36 Ce înseamna incredintarea minorilor in cestere si educatie? Asta nu însemna custodie totala? (vezi toată discuția)
Divort cu minor- autoritate parinteasca exclusiva prin acord baubau1608 baubau1608 Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri si as dori cateva explicatii de la oameni de specialitate. Eu si sotul meu ne vom desparti. Suntem parinti, motiv ... (vezi toată discuția)