avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa fac sa.mi pot lua copilul cu mine in italia?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa fac sa.mi pot lua copilul cu mine in italia?

am un copil de 2 ani si 6luni...eu sunt plecata in italia si vreau sa iau copilul cu mine,insa sentinta nu este finalizata...sau e blocata undeva in sistem....pe cale legala ce ar trebui sa fac?va multumesc
Cel mai recent răspuns: mia18 , utilizator 21:06, 10 Iulie 2012
am o nelamurire in urma unei discutii cu fostul sot,acesta vrea sa vanda casa in care sta cu copilul,in urma acestei vanzari el ramane in brasov iar copilul il trimite la arad impreuna cu bunica paterna,este legal acest lucru???din punctul meu de vedere pentru acesta copilul este o povara si nu se poate descurca singur de ingrijirea copilului insa eu pot fara sa fie necesar ca minorul sa stea cu bunca materna sau paterna,fara sa fie necesar sa stea cu o bona va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintarea minorului in cazul in care parintele caruia i.a fost incredintat are o atitidine imorala fata de minor mihaelaEduard mihaelaEduard buna ziua am si eu problema,am divortat in urma cu 2 ani,de comun acord am stabilit ca minorul sa locuiasca cu tatal,deoarece acestea la ora actuala detinea ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru nerespectarea masurilor incredintarii copilului mia18 mia18 este un caz penal daca o mama primeste semnatura la notar pt a iesi cu copilul din tara pt 2 sapt insa din motive medicale mama nu se intoarce inapoi la data ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor 12 ani marafx marafx Am avut astazi decizia de divort cu incredintarea minorei de 12 ani catre mine, mama sa. Minora a trait 5 ani in casa bunicilor paterni. Actualmente tatal ... (vezi toată discuția)