avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anularea deciziei de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anularea deciziei de concediere

Sunt in litigiu cu societatea unde am lucrat din martie 2011- pe motiv de concediere abuziva.
Am obtinut la tribunal o hotarare definiteva prin care instanta dispune anularea deciziei, dar nu mentioneaza ce decurge din anulare.
Societatea a facut recurs la acesta hotarare prin care cerea anularea ei si tot odata mentionarea explicita a obligatiilor ce-i revin in caz contrar - numai ca instanta de apel a respin recursul si ne-a indrumat din nou catre instanta de fond pentru lamuriri. PENTRU REVIZUIRE.-asa ca eu am depus cererea de revizuire la instanta de fond abia dupa ce s-a pronuntat curtea de apel.
- ASA ca as vrea sa stiu daca cererea poate fi considerata valida , si daca nu ce pasi pot sa mai fac pentru a obtine totusi drepturile salariale.
MENTIONEZ CA societatea a emis o noua decizie de concediere care nu cuprinde nici-un termen de contestatie sau alte mentiuni decat ca se anuleaza vechea decizie si se emite cea noua conform prevederilor art80 alin 3 din noul cod al muncii desi eu sunt in litigi pe codul vechi., dar nu mantioneaza nimic de drepturile salariale din interiorul acestui interval.
- CE PRESUPUNE ANULAREA DECIZIEI DE CONCEDIERE?
- DACA NU AM FACUT CEREREde recuperare a drepturilor salariale in termen de 15 zile de la pronuntare hotarari mai pot sa fac cerere ?


Cel mai recent răspuns: crystina-76 , utilizator 14:25, 20 Martie 2012
daca nu ati solicitat si plata drepturilor salariale pentru perioada cuprinsa intre data concedierii si data reintegrarii efective, atunci angajatorul nu are ce sa va plateasca ... in acest sens, actionati din nou pe angajator si solicitati plata acestor drepturi salariale.
atunci anularea deciziei ce presupune?
Anularea deciziei presupune faptul ca dvs sunteti salariat , aveti un raport de munca activ .. instanta acorda numai ce se cere prin cererea de chemare in judecata ...
bun daca anularea deciziei presupune ca sunt angajat, nu trebuire sa primesc si salariu?
eu asta intreb daca sa anulat decizia din 20.03.2011 si sa emis alta pe data de 05.12.2011, intre aceste date eu nu eream salariat?SI DACA EREAM NU TREBUIE SA-MI PLATEASCA SOCIETATEA SI DREPTURILE SALARIIALE?
intre cele doua date pana la pronuntarea hotararii dvs nu erati salariat .. numai instanta de judecata il va putea obliga pe angajator sa va plateasca drepturile salariale pe perioada cuprinsa intre data incetarii c.i.m. si data reintegrarii efective .

Alte discuții în legătură

Explicarea unei hotarari judecatoresti Roxana83 Roxana83 Buna ziua , tocmai am aflat pronuntarea intr-un litigiu de munca si nu inteleg in totalitate pronuntarea , mai bine zis daca am castigat reintegrarea cu ... (vezi toată discuția)
2 hotarari irevocabile privind reintegrarea , neexecutate in totalitate . am nevoie de ajutor . Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am lucrat la o societate unde am fost suspendata si concediata . am castigat atat suspendarea cat si concediere . Problema mea este ca am ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire ContSters83715 ContSters83715 in cate zile se poate inregistra la litigii de munca ( curtea de apel) revizuirea ( cale extraordinara de atac) conform cpc? (vezi toată discuția)