avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anularea deciziei de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anularea deciziei de concediere

Sunt in litigiu cu societatea unde am lucrat din martie 2011- pe motiv de concediere abuziva.
Am obtinut la tribunal o hotarare definiteva prin care instanta dispune anularea deciziei, dar nu mentioneaza ce decurge din anulare.
Societatea a facut recurs la acesta hotarare prin care cerea anularea ei si tot odata mentionarea explicita a obligatiilor ce-i revin in caz contrar - numai ca instanta de apel a respin recursul si ne-a indrumat din nou catre instanta de fond pentru lamuriri. PENTRU REVIZUIRE.-asa ca eu am depus cererea de revizuire la instanta de fond abia dupa ce s-a pronuntat curtea de apel.
- ASA ca as vrea sa stiu daca cererea poate fi considerata valida , si daca nu ce pasi pot sa mai fac pentru a obtine totusi drepturile salariale.
MENTIONEZ CA societatea a emis o noua decizie de concediere care nu cuprinde nici-un termen de contestatie sau alte mentiuni decat ca se anuleaza vechea decizie si se emite cea noua conform prevederilor art80 alin 3 din noul cod al muncii desi eu sunt in litigi pe codul vechi., dar nu mantioneaza nimic de drepturile salariale din interiorul acestui interval.
- CE PRESUPUNE ANULAREA DECIZIEI DE CONCEDIERE?
- DACA NU AM FACUT CEREREde recuperare a drepturilor salariale in termen de 15 zile de la pronuntare hotarari mai pot sa fac cerere ?


Cel mai recent răspuns: crystina-76 , utilizator 14:25, 20 Martie 2012
AM INTELES
MULTUMESC FRUMOS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicarea unei hotarari judecatoresti Roxana83 Roxana83 Buna ziua , tocmai am aflat pronuntarea intr-un litigiu de munca si nu inteleg in totalitate pronuntarea , mai bine zis daca am castigat reintegrarea cu ... (vezi toată discuția)
2 hotarari irevocabile privind reintegrarea , neexecutate in totalitate . am nevoie de ajutor . Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am lucrat la o societate unde am fost suspendata si concediata . am castigat atat suspendarea cat si concediere . Problema mea este ca am ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire ContSters83715 ContSters83715 in cate zile se poate inregistra la litigii de munca ( curtea de apel) revizuirea ( cale extraordinara de atac) conform cpc? (vezi toată discuția)