avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stampila falsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stampila falsa

Aveti idee daca pe baza unor copii se pot face stampile? Ce legi incalca cineva care uzeaza o stampila falsa?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 12:24, 7 Martie 2012
scan dupa original, desigur ca era color

se pare ca nu ati avut nevoie de servicii notariale, altfel ati fi observat ca intotdeauna copiile documentelor sunt A/N iar pentru semnaturi se utilizeaza stilou cu cerneala albastra.

Cu o imprimanta color medie se listeaza un document asemantor cu originalul care poate pacali multa lume.

Eu prefer ca anumite documente sa le transmit prin fax.

Nu stiu daca se poate vorbi despre o stampila falsa, se poate discuta despre modul in care a fost obtinuta.

Consider ca ar fi recomndabil ca dvs. sa transmiteti in scris tuturor contractantilor despre situatia creata in asociatia dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
eliasav, utilizator
Am facut deja asta, am anuntat. Cu mare surprindere am aflat ca unul dintre furnizori se multumeste cu un contract semnat de pucisti, fara stampila. E foame mare.... Desi i-am explicat ca nu e persoana autorizata sa semneze, pe el nu-l intereseaza pentru ca ..... banii cu care se vor face platile (proveniti din incasari) sunt la administrator si refuza sa-i depuna in banca!!!! Asa incit ... banul conteaza.
De ce nu va duceti cu pucistii în instanta ca sa remediati toate problemele? Ce spun membrii Comitetului Executiv?
Daca noul comitet nu renunta de buna voie, solutia se afla numai in instanta.

Ar fi bine sa le aduceti la cunostinta celor din noul comitet executiv si cenzorul asociatiei ca sunt partasi la infractiunea de fals si uz de fals.

Membrii asociatiei care va sprijina trebuie sa depuna contestatii la listele afisate.
Acum se vor uni cele doua topicuri cu puciul...
Pentru dl. avocat: va multumesc frumos pentru sfaturi. Pucistii nu vor sa prezinte procesul verbal de la adunarea generala reconvocata in care s-au facut alegeri. Comitetul meu a demisionat de scirba si de lipsa de dorinta de a se tiri in troaca cu porci existenta acum.
Stiti cum e la romani, se dau usor la o parte mai ales daca vad ca are cine se lupta pentru ei.
Ca sa dau in judecata trebuie sa am procesul verbal si ei nu il dau. De ce? Pentru ca se afla pe el semnaturi de chiriasi si nemembri de asociatie si alte balarii banuiesc.

Pentru dl.eliasav: va multumesc frumos pentru sfaturi. Unde sa reclam afisarea listelor fara semnatura presedintelui si a cenzorului?
Am facut informare catre cenzor, urmeaza sa faca un document de constatare a legalitatii, conform cu fisa postului sau. Eu am informat membrii asociatiei prin e mail referitor la situatie, mai putin pe pucisti, cu ei nu am comunicat deloc, decit ca am cerut PV imediat dupa adunare.

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Legalitatea semnaturii pe documente ale societatii curier curier imi cer scuze pentru termenii folositi (ca nespecialist). este vorba de anumite documente semnate in cadrul unui srl (contracte, corespondenta, chiar si ... (vezi toată discuția)
Tabelul cu cotele de intretinere se semneaza si de presedintele asociatiei ? Lidia2012 Lidia2012 In mod repetat, tabelul cu cotele de intretinere pe apartamente afisat, apare semnat NUMAI de administrator si de cenzor. Lipseste semnatura Presedintelui ... (vezi toată discuția)